ΣΕΙΡΕΣ

Ο Γούντι Άλεν θέλει να μοιάσει στον Τζέιμς Ντιν στο τρέιλερ του "Crisis in 6 scenes"...

Δημοσίευση: 8 Aug 2016, 10:50
Συντάκτης:

Ότι ο Γούντι Άλεν μετανοίωσε πολύ νωρίς για την συμφωνία του με το κανάλι Amazon, ώστε να στήσει τηλεοπτική σειρά, το έχουμε γράψει αρκετές φορές.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που προσέλαβε σαν πρωταγωνίστρια την... Μάιλι Σάιρους: για να «δέσει» το γεγονός πως δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, πέρα από τα 6 ημίωρα επεισόδια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, θα κάνει την καρδιά του πέτρα, διότι το Amazon χρηματοδότησε την επόμενη ταινία του, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, ένας από τους συμβιβασμούς που αρκετοί δημιουργοί αναγκάνονται σε κάποια φάση της καριέρας τους να κάνουν.

Η Amazon ανακοίνωσε μόλις ότι η κωμική σειρά φέρει τον τίτλο «Crisis in Six Scenes» και εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '60, κατά τη διάρκεια μιας ταραγμένης περιόδου για τις ΗΠΑ, ενώ περιστρέφεται γύρω από μια μεσαίας τάξης οικογένεια των προαστίων, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη.

Mαζί με την Μάιλι Σάιρους συμπρωταγωνιστούν η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν (House Of Cards, Blacklist) και ο Τζον Μαγκάρο (Big Short, Carol), ενώ το πρώτο teaser είναι υπέροχο! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos