Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ πιάνει κάμερα

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2015, 19:56
Συντάκτης:

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποφάσισε να πιάσει κάμερα για πρώτη φορά στην καριέρα του και να επιχειρήσει την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου «American Pastoral» του Φίλιπ Ροθ, σε σενάριο του Τζον Ρομάνο ("Lincoln lawyer", "Banshee"), με συμπρωταγωνίστριες την Τζένιφερ Κόνελι και την Ντακότα Φάνινγκ. 

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη στο Πίτσμπουργκ και στη Φιλαδέλφεια και πρόκειται συγκεκριμένα για την ιστορία ενός μετανάστη από την Ανατολική Ακτή, του Λίμουρ Σίβορ, κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, του οποίου η κόρη την περίοδο εκείνη υιοθετεί και προωθεί μια έντονα ριζοσπαστική αντιπολεμική στάση διαμαρτυρίας, εξελισσόμενη σε τρομοκράτισα.

Ο Σκωτσέζος σταρ δείχνει ενθουασιασμένος με την ποιότητα του κειμένου, ενώ να σημειωθεί ότι αντικατέστησε τον Φίλιπ Νόις. Μέχρι τότε θα δούμε τον ΜακΓκρέγκορ στο «Our Kind of Traitor», βασισμένο σε μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ, στο "Jane got a gun" της Λιν Ράμσεϊ, το "Last days in the desert" και το «Miles Ahead», την κινηματογραφική βιογραφία του Μάιλς Ντέιβις. 

Update 24/6/16: To πρώτο τρέιλερ είναι αρκετά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό υπό τους ήχους του "Mad world", ενώ και το θέμα που πραγματεύεται είναι υποσχόμενο. Να ενημερώσουμε ότι εκτός των ΜακΓκρέγκορ, Κόνελι, Φάνινγκ, συμπρωταγωνστούν επίσης οι Μόλι Πάρκερ (House of cards), Ντέιβιντ Στράθερν (Blacklist, Lincoln, Good night and good luck), Ούζο Αντούμπα (Orange is the new black), Ρούπερτ Έβανς (The man in the high castle), το σάουντρακ έχει επιμεληθεί ο Αλεξάντερ Ντεσπλά, ενώ την φωτογραφία ο  Μάρτιν Ρούε (Control, The American, Harry Brown). Στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos