O Γαλιφιανάκης κούρεψε το μούσι, αδυνάτισε και έγινε αγνώριστος...

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2014, 03:37
Συντάκτης:

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με τον Ζακ Γαλιφιανάκη και ο μόνος λόγος για να του δικαιολογήσουμε το ατόπημα που θα περιγράψουμε παρακάτω, είναι ότι πρόσφατα έγινε πατέρας από την 33χρονη σύζυγό του, Κουίν Λούντμπεργκ.

Ο Zακ λοιπόν, έχασε τουλάχιστον 20 κιλά, έκοψε αισθητά το μούσι και εμφανίζεται και πιο χαμογελαστός στις φωτογραφίες! Το είδαμε κι αυτό.

Να ενημερώσουμε ότι ο 45χρονος κωμικός σταρ, ολοκλήρωσε το "You are here" του δημιουργού των "Mad Men", Μάθιου Βάινερ (μαζί με Όουεν Ουίσον, Έιμι Πόλερ), αλλά και το "Birdman" του Αλεχάντρο Ιναρίτου (με Έντουαρντ Νόρτον, Έμα Στόουν, Ναόμι Ουάτς, Μάικλ Κίτον).

Θα τον δούμε επίσης στο νέο cult του Τζάρεντ Χες (θυμήσου τα "Nacho Libre", "Napoleon Dynamite"), με τίτλο "Loomis Fargo" (και συμπρωταγωνιστές Όουεν Ουίλσον, Κρίστεν Ουίγκ), αλλά και στο "Tulip Fever" του Τζάστιν Τσάντγουικ (Mandela long way to freedom, The Other Boleyn Girl) με τους Κριστόφ Βολτς, Ντέιν ΝτεΧάαν.

 

Update 27/1/15: Ο Ζακ συνεχίζει να αδυνατίζει και να αλλάζει ουσιαστικά εμφάνιση. Τελευταίο κρούσμα: ξύρισε σχεδόν το φημισμένο μούσι! Η φωτό-απόδειξη που θα δείτε στην gallery είναι από την προχθεσινή απονομή των Βραβείων από το Σωματείο Ηθοποιών, όπου ο Γαλιφιανάκης εμφανίστηκε πολλά κιλά πιο αδύνατος και χωρίς το σήμα-κατατεθέν του... Πολύ περισσότερο από τον περασμένο Νοέμβριο και την εμφάνισή του στην avant premiere του "Birdman" (δείτε επίσης φωτό στην gallery). Δράστης... η σύζυγός του, Κουίν Λούντμπεργκ που τον έχει στρώσει σε δίαιτα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει 30 κιλά. Σας αρέσει; 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos