Ο αγνώριστος Κρίστιαν Μπέιλ ετοιμάζεται για Όσκαρ

Δημοσίευση: 5 Aug 2017, 17:09
Συντάκτης:

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι σαφώς ένας από τους ηθοποιούς που αλλάζουν δραματικά εμφάνιση όταν κριθεί απαραίτητο για κάποιον συγκεκριμένο ρόλο και φρόντισε να το παναλάβει για το νέο φιλμ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει.

<a href="/afieromata/oi-fysikes-metamorfoseis-toy-kristian-mpeil-poy-egrapsan-istoria/59445">Οι φυσικές μεταμορφώσεις του Κρίστιαν Μπέιλ που έγραψαν ιστορία</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι φυσικές μεταμορφώσεις του Κρίστιαν Μπέιλ που έγραψαν ιστορία

Πριν από καιρό είχαμε την επιτυχημένη ταινία The Big Short από τον σκηνοθέτη Άνταμ ΜακΚέι, η οποία είχε εξαιρετικό cast και ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Τώρα, ο σκηνοθέτης ετοιμάζει μια νέα ταινία και πάλι με τον Μπέιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Μπέιλ είναι αγνώριστος στην νέα ταινία (που ακόμα δεν έχει τίτλο) και θα υποδυθεί τον Dick Cheney, τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ μαζί του οι Amy Adams που θα υποδυθεί την σύζυγο του, Lynne και ο Steve Carell στον ρόλο του πρώην Υπουργού Άμυνας, Donald Rumsfeld.

Η ταινία θα εστιάζει στο πως κατάφερε να προαχθεί από εκτελεστικός επικεφαλής του Halliburton σε έναν απ’ τους πιο δυνατούς Αντιπροέδρους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Adam McKay θα γράψει το σενάριο, ενώ θα είναι παραγωγός μαζί με τους Will Ferrell, Brad Pitt.

Update 1/9/17: Ο Σαμ Ρόκγουελ θα ενσαρκώσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους στη βιογραφική ταινία που τελικά θα ονομαστεί «Cheney». Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία του Cheney από το πώς απέφυγε να πολεμήσει στο Βιετνάμ, την άνοδο του ως CEO της πολυεθνικής κατασκευαστικής Halliburton, την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και τις ενέργειές του μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Update 3/10/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online. "Κάποιοι εθισμοί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους άλλους"... Ένας τρομερός Κρίστιαν Μπέιλ, εντελώς αγνώριστος μεταχειρίζεται σαν μαριονέτα τον Τζορτζ Μπους του Σαμ Ρόκγουελ! Στις ελληνικές αίθουσες, στις 27 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 5 Aug 2017, 17:09
Ενημέρωση: 18 Οκτ. 2018, 13:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos