Ντάρεν Αρονόφσκι και Τζένιφερ Λόρενς είναι ζευγάρι

Δημοσίευση: 20 Οκτ. 2016, 23:25
Συντάκτης:

Φήμες και δημοσιεύματα θέλουν τον Ντάρεν Αρονόφσκι και την Τζένιφερ Λόρενς ζευγάρι εδώ και κάποιες εβδομάδες, μένει να τους δούμε σε κοινή εμφάνιση για να πειστούμε, αν και μας μοιάζουν αρκετά αταίριαστοι.

Το περιοδικό People αναφέρει χαρακτηριστικά, επικαλούμενο πηγή που δεν αποκαλύπτει, πως οι δυο τους "περνούν χρόνο μαζί και έχουν σχέση".   

Η 26χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος σκηνοθέτης εργάστηκαν μαζί το φετινό καλοκαίρι για τη νέα του ταινία, με συμπρωταγωνιστές τους Εντ Χάρις και Χαβιέ Μπαρδιέμ.       

Ο Αρονόφσκι υπήρξε αρραβωνιασμένος με την σχεδιάστρια κοστουμιών Μπράντι Ανν Μίλμπραντ, αλλά χώρισαν πέρυσι. Επίσης ήταν παντρεμένος με την Ρέιτσελ Βάις, με την οποία έχει ένα γιο. 

Update 8/11/16: Μοιάζει με επίσημο. Λίγα 24ωρα πριν την χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προέδρου των ΗΠΑ, ο Αρονόφσκι βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο του Duke για ένα μίνι-masterclass, όπου παράλληλα εξήγησε στους παρευρισκόμενους σπουδαστές την σημασία και την κρισιμότητα της ψήφου. Στο διάλειμμα δεν προσπάθησε καν να κρύψει ένα ευχάριστο FaceTime που είχε με την Τζένιφερ Λόρενς, μάλιστα το έδειξε σχεδόν επιδεικτικά...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos