Tο Netflix στα μωβ για τον Prince

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2018, 15:16
Συντάκτης:

Η ζωή και κυρίως η μουσική του αξέχαστου Prince αναμένεται να αναβιώσει στις οθόνες μας, μικρές και (ελπίζουμε κάποια στιγμή) και μεγάλες.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Το Netflix ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ για τον χαρισματικό funk soul μουσικό, τραγουδιστή, συνθέτη, κιθαρίστα, την οποία θα σκηνοθετήσει η Άβα ΝτουΒερνέ («Selma», «Α wrinkle in time»).

Δύο χρόνια μετά το θάνατό του, το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του Prince έδωσε στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του, κι έτσι ηχογραφήσεις και ακυκλοφόρητο υλικό θα έρθουν στο φως για πρώτη φορά, μαζί με backstage υλικό από συναυλίες του καθώς και συνεντεύξεις.

Η τελευταία συνεργασία του Netflix με την Άβα ΝτιΒερνέ στο ντοκιμαντέρ «13th», μια ματιά στο σωφρονιστικό σύστημα και τη φυλετική ανισότητα στην Αμερική, της χάρισε ένα βραβείο Emmy και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, ενώ για το ντοκιμαντέρ του Prince, σχολίασε: «Ο Prince είναι μια ιδιοφυία, ένα “ταρακούνημα” των αισθήσεων, που έσπασε κάθε όριο και μοιράστηκε όσα είχε στην καρδιά του μέσα από τη μουσική του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos