Νέος "Harry Potter", από τον Κένεθ Μπράνα

Δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2015, 14:03

Μέσα στα 10s, o Κένεθ Μπράνα έχει πάψει να ασχολείται σκηνοθετικά με τα σαιξπηρικά έπη και έχει καταπιαστεί με διαφορετικά είδη (Thor, Jack Ryan: Shadow Recruit, Cinderella).

<a href="/news/o-keneth-mprana-einai-o-saixpir/59465">Ο Κένεθ Μπράνα είναι ο Σαίξπηρ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κένεθ Μπράνα είναι ο Σαίξπηρ

Όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει αναλόγως, αυτή την φορά με τον παιδικό κόσμο της φαντασίας.

Και μάλιστα, σε κάτι αντίστοιχο του Harry Potter. Ο Χάρβει Γουάινσταϊν και η Miramax ανακοίνωσαν τη μεταφορά του παιδικού best seller βιβλίου «Αrtemis Fowl» στον κινηματογράφο, το όνομα του Κένεθ Μπράνα είναι το μεγάλο φαβορί για να καθήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Οι ιστορίες του νεαρού Αρτέμη που απλώθηκαν σε 6 βιβλία από το 2001 και για 7 χρόνια, από την πένα του Όουεν Κολφερ έχουν σαν κύριο θέμα τους τις σχέσεις ανθρώπων και ξωτικών.

Ο πρωταγωνιστής είναι ένας ιδιοφυής 12χρονος νεαρός που θα κλέψει χρυσάφι από τα ξωτικά για να αποκαταστήσει την περιουσία της οικογένειάς του. Και θα ξεκινήσει ένας πόλεμος...

Το σενάριο ετοιμάζει ο Μάικλ Γκόλντερνμπεργκ («Χάρι Πότερ: Το Τάγμα του Φοίνικα») και το φιλμ δουλεύεται για να είναι έτοιμο στα τέλη του 2016.

Update 27/11/18:  Το πρώτο teaser είναι εδώ, σε παραγωγή Disney πλέον, ενώ στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos