European Media

Nέο horror από Αυστραλια

Δημοσίευση: 15 Φεβ. 2012, 21:51

H Αυστραλία μετά το Wolf Creek έχει εδραιώσει μία καλή φήμη για τις horror ταινίες της. Τόσο καλή που στο τέλος θα τη διαγράψω από τη λίστα με τα μέρη που θέλω να επισκεφθώ.

Η καινούρια παραγωγή που ετοιμάζει η Cyan Films έχει τίτλο “100 Bloody Acres” και είναι η πρώτη απόπειρα για τους δημιουργούς της Colin και Cameron Cairnes. Το ντεμπούτο τους ξεκίνησε καλά, καθώς η ταινία τους κέρδισε την πρώτη θέση σεναρίου στο φεστιβάλ του Slamdance (στο horror κομμάτι πάντα). Έχουν επίσης βραβευτεί για την ταινία μικρού μήκους Celestial Avenue (trailer της οποίας μπορείς να δεις πιο κάτω).

Η ιστορία δείχνει τ’ αδέρφια Reg και Lindsay Morgan, τα οποία έχουν μία μικρή επιχείρηση και παράγουν/διακινούν λίπασμα από οργανικό αίμα (;) και οστά. Πάνω που χρειάζονται προμήθειες για να καλύψουν μία μεγάλη παραγγελία, συναντούν ένα τριολέ (δύο παλικάρια και μία κοπέλα) των οποίων το αμάξι παρουσίασε βλάβη.

Φρέσκο κρέας δηλαδή, έτοιμο για τη μηχανή του κιμά. Δεν χρειάζεται περαιτέρω διευκρινήσεις τι θα συμβεί στην δύσμοιρη παρέα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Damon Herriman (J. Edgar, Red Belt, The Last Time I Saw Michael Greg) και τον Angus Sampson (Insidious, Where The Wild Things Are). Μάλιστα ο John Jarratt (έκανε τον ψυχάκια στο Wolf Creek) θα έχει και μία εμφάνιση ως γκεστ σταρ.

H ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Μελβούρνης 2012.

Cine Mayo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Propeller: One-Way Night Coach

Propeller: One-Way Night Coach

Θα το βρείτε: Apple TV

Σύνοψη: Είναι Δεκέμβριος του 1962 και ο μικρός Jeff, γεμάτος ενθουσιασμό, είναι έτοιμος για το...
10 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
33511
Feelgood
10189
Spentzos
9246
Spentzos
5905
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos