Νέο behind the scenes video από το "Spectre"

Δημοσίευση: 13 Φεβ. 2015, 05:03
Συντάκτης:

Δύο μήνες πέρασαν από την επίσημη παρουσίαση του καστ για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και μόλις χθες ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Tα πρώτα συναρπαστικά πλάνα του Spectre από την Αυστρία περιλαμβάνουν σκηνές από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές Daniel Craig, Léa Seydoux, και Dave Bautista, καθώς και τον σκηνοθέτη Sam Mendes. Ο παραγωγός Gregg Wilson περιγράφει: “Ετοιμάζουμε μία συγκλονιστική σκηνή, μία από τις μεγαλύτερες σκηνές δράσης της ταινίας - το κερασάκι στην τούρτα, θα μπορούσαμε να πούμε. Θα είναι θεαματική, και η Αυστρία φαίνεται ότι έχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε.”

Ο υπεύθυνος παραγωγής Dennis Gassner προσθέτει: “Αυτό που συζητούσαμε με τον Σαμ είναι το πώς με το Spectre θα ξεπεράσουμε το Skyfall - μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μία καλή αρχή. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση των ταινιών Bond, με σκηνές συναρπαστικές για το κοινό, και τι πιο συναρπαστικό από το να είσαι στην κορυφή του κόσμου!»

Περίληψη: Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre. Θα τα δούμε όλα στις 12 Νοεμβρίου.

Update 27/2/15: Το νέο behind the scenes clip δόθηκε στην δημοσιότητα χθες, με τον Σαμ Μέντες να δηλώνει πως "Οι λόγοι που κάνω τη δεύτερη ταινία Μποντ είναι ίδιοι με τους λόγους που θα έκανα οποιαδήποτε ταινία για να είμαι ειλικρινής, και έχουν να κάνουν καθαρά με την ιστορία. Και σ' αυτή την περίπτωση, με το «Spectre», έχουμε μία ταινία που βασίζεται αποκλειστικά στον Μποντ, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή από την πρώτη στιγμή...". Υπενθυμίζουμε ότι το «Spectre» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015.

Update 9/3/15Η USA Today εξασφάλισε μερικά εντυπωσιακά behind-the-scenes πλάνα από τα γυρίσματα του «Spectre», στα οποία βλέπουμε νυχτερινές λήψεις μιας καταδίωξης μεταξύ των supercars που θα απολαύσουμε στην ταινία. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos