Νέο Die Hard χωρίς Μπρους; Ποτέ.

Δημοσίευση: 17 Ιαν. 2016, 14:14
Συντάκτης:

Οκ, έβαλα προβοκατόρικο τίτλο, μέχρις εκεί. Ο Λεν Ουάισμαν, των συμπαθέστατων "Underworld", "Total Recall" και του τελευταίου καλού Die Hard ("Live free or die hard"/2007) έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το "Die hard: Year one".

Kάτι σαν prequel, σαν origins της ιστορίας, με έναν νεότερο John McClane και πως εξελίχθηκε στον γαμάτο υπερ-cool αγαπημένο action hero. Μισό λεπτό, τι εννοείς νεότερο John McClane; Και ο Μπρους;

Ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η παρουσία του 61χρονου πλέον Μπρους Ουίλις θα περιοριζόταν σε δύο flashback στην αρχή και το τέλος του φιλμ, ήρθε ο σκηνοθέτης να μας ηρεμήσει: "Θα έχει πολύ περισσότερες σκηνές στην ταινία. Πρόκειται για ένα prequel/sequel υβρίδιο με πολλές προεκτάσεις στον τωρινό χαρακτήρα του ΜακΛέιν, ένα πρωτότυπο σενάριο, πολύ διαφορετικό". 

Οκ, μας μπέρδεψες κάπως, αλλά αφού σύφωνα με τον Μπρους, "Πρόκειται για μια εξαιρετική, σχεδόν πονηρή ιδέα, είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έχει στηθεί το φιλμ, με συνεχόμενες εναλλαγές στο τότε και στο τώρα", τότε πάσο.

Yippee-ki-yay mfuckers!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos