Νέα ταινία ο Βιλνέβ

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2011, 05:04

Με το «Polytechnique» έδειξε το ταλέντο του, με το «Incendies» απογειώθηκε, για να τον δούμε και στο τρίτο κατά σειρά φιλμ και μάλιστα στο Χόλιγουντ… Ο Ντενί Βιλνέβ θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας «Prisoners» που θα βασιστεί στο ομώνυμο πρωτότυπο σενάριο του Aaron Guzikowski που θεωρήθηκε ένα από τα πιο «καυτά» κείμενα των τελευταίων χρόνων, αλλά προ διετίας ακυρώθηκε η μεταφορά του με σκηνοθέτη τον Αντουάν Φούκουα («Training Day», «Shooter») και πρωταγωνιστή τους Κρίστιαν Μπέιλ.

Πρόκειται για ένα θρίλερ εκδίκησης, στο οποίο ένας άντρας αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της απαγωγής της κόρης του, συλλαμβάνοντας τον βασικό ύποπτο και φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τον ντετέκτιβ που ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση.

Ταινία Black Sabbath

Με την ευκαιρία της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ God Bless Ozzy Osbourne στο Tribeca Film Festival, ο Jack Osbourne ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει μια ταινία τρόμου όπου θα ακούγονται τραγούδια των Sabbath και θα ονομάζεται Black Sabbath. Καμία σχέση με βιογραφική ταινία, μη χαίρεστε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos