Νέα ταινία για τον Ζαν Λικ Γκοντάρ

Δημοσίευση: 1 Ιαν. 2017, 19:51
Συντάκτης:

Όσοι περίμεναν ότι η καινούρια ταινία του Jean-Luc Godard, ‘Image et Parole’, θα ήταν έτοιμη για τις φετινές Κάννες μάλλον χρειάζεται να επιστρατεύσουν λίγη ακόμα υπομονή.

Όπως δήλωσε στέλεχος της εταιρείας παραγωγής του φιλμ, Wild Bunch, στο Screen Daily: «Ο Godard γυρίζει την ταινία εδώ και περίπου 2 χρόνια. Ελπίζαμε ότι θα ήταν έτοιμη για τις Κάννες αλλά δεν θα είναι». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, η νέα ταινία του 86χρονου auteur μετά το ‘Goodbye to Language’ του 2014 θα είναι «ένας στοχασμός πάνω στον Αραβικό κόσμο του σήμερα και άλλα θέματα». Όχι ιδιαίτερα κατατοπιστική περιγραφή αλλά όποιος είναι εξοικειωμένος με το έργο του Godard γνωρίζει ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να περιγραφούν οι ταινίες του.

Η ταινία πράγματι γυρίζεται σε χώρες του Αραβικού κόσμου και λέγεται ότι θα είναι μια μείξη γεγονότων και μυθοπλασίας. Το μόνο που μας μένει να ελπίζουμε είναι το φιλμ να είναι έτοιμο για τη φετινή Βενετία αλλά, δεδομένων των δύο χρόνων που έχουν περάσει ήδη από την προηγούμενη ταινία, δεν θα μας εξέπληττε και αν η ταινία εμφανιζόταν στο φεστιβαλικό χορό του 2018.

Έτσι κι αλλιώς, το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
19739
Feelgood
10351
Feelgood
5204
Feelgood
4809