Μύνηση για 900 εκατομμύρια στο Conjuring

Δημοσίευση: 6 Απριλίου 2017, 21:17
Συντάκτης:

Δύσκολα τα πράγματα για την Warner, καθώς σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Gerald Brittle, συγγραφέας του βιβλίου «The Demonologist» το οποίο κυκλοφόρησε το 1980, απαιτεί αποζημίωση 900 εκατομμυρίων δολλαρίων...

Στην 355 σελίδων μηνυτήρια αναφορά του, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι το διάσημο ζευγάρι υπερφυσικών ερευνητών οι οποίο πρωταγωνίστησε στις ταινίες τής Warner Bros – ο Ed και η Lorraine Warren – του είχαν παραχωρήσει τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα για τη δημιουργία άλλων έργων βασισμένων στις έρευνές τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζεύγος συμφώνησε να μην επιτρέψει τη δημιουργία «ανταγωνιστικών έργων» που να βασίζονται στη ζωή τους.

Ο Brittle απέκτησε τα δικαιώματα το 1978 και λογικά θεωρεί ότι η Lorraine Warren δεν μπορούσε να παραχωρήσει τα δικαιώματα των ερευνών της στην Warner Bros για την παραγωγή των ταινιών.

Η πλευρά του συγγραφέα είχε στείλει εξώδικο στην Warner Bros λίγο πριν την κυκλοφορία του «Conjuring 2», με το στούντιο να ισχυρίζεται ότι οι συγκεκριμένες ταινίες τρόμου είναι βασισμένες σε «αληθινά γεγονότα» και όχι το βιβλίο του Brittle.

Ο συγγραφέας υπογραμμίζει ότι το ζεύγος Warren έχει παραδεχτεί πως έλεγε ψέματα για τις περιπέτειες του με τα υπερφυσικά στοιχεία, οπότε οι ταινίες δεν μπορεί να βασίζονται σε «αληθινά γεγονότα», αφού τα φαντάσματα δεν είναι αληθινά.

Πέφτουμε από τα σύννεφα! LΟL.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos