Μπραντ Πιτ + ΙΒΜ = Dead Nazis!

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2012, 23:34

Ως Ναζι-φάγος Αντισυνταγματάρχης Aldo Raine, τα πήγε πολύ καλά στους Άδοξους Μπάσταρδους του Ταραντίνο. Άλλωστε για τον Μπραντ Πιτ μιλάμε.

Η ιδέα του «Τρίτου Ράιχ» φαίνεται να κόλλησε τόσο πολύ στο μυαλό του αγαπημένου ηθοποιού, που πλέον ετοιμάζει με την εταιρία παραγωγής του Plan B, την κινηματογραφική μεταφορά του best seller του 2001 “ΙΒΜ and the Holocaust” από τον δημοσιογράφο Έντουιν Μπλακ. Το βιβλίο πραγματεύεται την συνεργασία μεταξύ της Αμερικανικών συμφερόντων International Business Machines, με τον Αδόλφο Χίτλερ και το Τρίτο Ράιχ το 1930 και τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία που παρείχε η ΙΒΜ βοήθησε τους Ναζί να πραγματοποιήσουν τη γενοκτονία των Εβραίων με τις γνωστές διάτρητες κάρτες που έφτιαξε ο Thomas Watson για το διαχωρισμό μεταξύ εβραίων και μη εβραίων με βάση τη μητρική γλώσσα, τη θρησκεία, την εθνικότητα και το επάγγελμά τους..

Το βιβλίο δημοσιεύθηκε αρχικά σε συνέχειες στους κυριακάτικους «Times», για να τυπωθεί στη συνέχεια σε 100.000 αντίτυπα. Αρχικά είχε ακουστεί ότι το project θα «φιλοξενηθεί» από το ΗΒΟ σε σενάριο του Marcus Hinchey (All Good Things), ωστόσο πλέον ο Πίτ και η εταιρία του φαίνεται ότι ψάχνουν για νέο σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με το Vulture,o Μπραντ σκέφτεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ως ένα μέσο προσέλκυσης σκηνοθετών, κάτι που ωστόσο οι εκπρόσωποι της Plan B μέχρι στιγμής αρνούνται....

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos