ΣΕΙΡΕΣ

Μήνυση στο Netflix από τους συνδρομητές του

Δημοσίευση: 6 Ιουλίου 2016, 20:25

Το διαρκώς ανερχόμενο Netflix είναι πλέον ένα από τα τηλεοπτικά δίκτυα που χωραέι στην κατηγορία «κολοσσοί». Με πολλές παραγωγές, τόσο φυσικά στην μικρή οθόνη, αλλά και σημαντικές κινηματογραφικές προσπάθειες.

Το τελευταίο διάστημα όμως, υπάρχουν πολλά παράπονα για το Netflix και μάλιστα μπορεί οι υπηρεσίες που προσφέρει να είναι εξαιρετικές, ωστόσο έχει παρατηρηθεί ότι έχει τσιμπήσει τις τιμές του και χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί έγιναν συνδρομητές στο δίκτυο εξαιτίας του $7.99 το μήνα.

Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις και ενώ πολλοί είχαν υπογράψει συμβόλαιο για αυτό το ποσό, υπήρξε μια αύξηση στις τιμές καθότι ήρθε ειδοποίηση στους συνδρομητές ότι η τιμή αυξήθηκε και έγινε $9.99, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν κάτι εξ’αρχής.

Όπως ήταν λογικό υπήρξαν αντιδράσεις και σε μερικές περιπτώσεις το Netflix δέχτηκε μήνυση από… συνδρομητές του. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση και αν οι μηνύσεις θα συνεχιστούν και η υπόθεση πάει δικαστικά, διότι οι οποιεσδήποτε συνέπειες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τα περισσότερα από 20 εκατ. συνδρομητές του, μεταξύ των οποίων και αρκετές χιλιάδες Έλληνες εδώ και λιγους μήνες...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos