Μια Νύχτα στην Αθήνα

Δημοσίευση: 7 Μαρτίου 2013, 12:27

Πρόκειται για την ταινία του Δημήτρη Αρβανίτη για την οποία ωστόσο δεν έγινε δημοσιογραφική προβολή οπότε λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε παρά ό, τι γράφει το δελτίο τύπου:

Αθήνα, η πόλη με τις ατέλειωτες διαδρομές. Η μέρα γεμίζει ρουτίνα, η νύχτα όμως τινάζει από τη φούστα της χιλιάδες μυστικά…Ένας ταξιτζής πιστεύει στον Θρύλο και φτιάχνεται με κόκες. Μια σεναριογράφος ζει τις ιστορίες που η ίδια γράφει. Τρεις φοιτητές αναλαμβάνουν fake ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μία διάσημη σοπράνο θυσιάζει το ταλέντο της για να συμφιλιωθεί με την κόρη της. Ένα gothic tattoo – girl χαράζει τις ποινές της σε σάρκες και ψυχές. Μια τραβεστί βάζει τον εραστή της στη θέση του. Μια παρουσιάστρια ραδιοφώνου ξορκίζει την κατάθλιψη ζώντας στα FM. Η Αθήνα by night και τα πλάσματά της… άνθρωποι που θα συναντηθούν… σε μια και μοναδική νύχτα που θα τους αλλάξει τη ζωή. Ένα σουρεαλιστικό κωμώδραμα από τον Δημήτρη Αρβανίτη.

Να σημειώσουμε πως το καστ είναι σχεδόν το ίδιο με εκείνο που πρωταγωνιστεί σε σαπουνόπερες μεγάλου ελληνικού καναλιού.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης Πρωταγωνιστούν: Κλέωνας Γρηγοριάδης, Μαρία Γεωργιάδου, Κάτια Δανδουλάκη, Μάνο Παπαγιάννη, Άννα Ανδριανού.

Η ταινία θα προβάλλεται από σήμερα στις παρακάτω αίθουσες:


ODEON KOSMOPOLIS

ΑΙΘΟΥΣΑ 5 (DTS)
Πέμ.-Τετ.: 19.10/ 21.20/ 23.30


ODEON STARCITY

ΑΙΘΟΥΣΑ 7 (DTS/DOLBY DIGITAL)
Πέμ.-Τετ.: 23.30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos