Μετά τον "Δικτάτορα", ακολουθεί η "Λεσβία"

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2012, 12:29

Τον «Δικτάτορα» τον είδατε; Σας άρεσε; Ξενερώσατε που ο Σάσα Μπαρόν Κοέν την έκανε με ελαφρά από το κάστ του «Django Unchained» του Ταραντίνο με την πρόφαση ότι έπρεπε να διαφημίσει την ταινία του;

Μην ανησυχείτε... Borat is back! Και όχι, δεν εννοούμε τον ίδιο τον Μπόρατ, αλλά τον δημιουργό του, τον Κοέν που με την εταιρία του «Four by Two Films» και την Paramount Pictures επιστρέφει με νέο χτύπημα ονόματι.... «The Lesbian».

H ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και συγκεκριμένα του δισεκατομμυριούχου Cecil Chao στο Hong Kong σε μια απεγνωσμένη ομοφοβική κίνηση, πρόσφερε 65 εκατομμύρια δολλάρια σε όποιον άνδρα δεχόταν να παντρευτεί τη λεσβία κόρη του, Gigi. To στόρυ έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα ΜΜΕ πριν δύο εβδομάδες. Προφανώς και ο Κοέν θα κάνει τον Κινέζο...πλούσιο πατέρα, ενώ δεν είναι γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο.

Σημειωτέον ότι, δεδομένου ότι ο μεγιστάνας Chao έχει δηλώσει ότι έχουν παρελάσει από το κρεβάτι του περισσότερες από 10.000 γυναίκες (ναι καλα...), ο Κοέν που έχει αδυναμία στα μοντέλα στις ταινίες του, μάλλον ετοιμάζει πάλι... πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη.

Θα μου πεις μετά τη Μέγκαν Φόξ, ποιά θα είναι η επόμενη;;;

Εν τω μεταξύ, οι φάν του Κοέν μπορούμε να τον απολαύσουμε στους «Αθλιους» του Tom Hooper και συγκεκριμένα στο ρόλο του Thenardier μαζί με τους Hugh Jackman, Anne Hathaway, Russell Crowe, Amanda Seyfried και Helena Bonham Carter, που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 3 Ιανουαρίου.

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos