Το Μενού του Αλεξάντερ Πέιν, με Έμμα Στόουν, Ρέιφ Φάινς

Δημοσίευση: 5 Απριλίου 2019, 17:51
Συντάκτης:

Ο αγαπημένος μας Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει και επίσημα, μετά το συμπαθές, αλλά όχι τόσο επιτυχημένο όσο οι προηγούμενες δουλειές του, "Downsizing".

<a href="/tainies/holdovers/69339">The Holdovers</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Holdovers

Το νέο του πρότζεκτ όμως δεν θα είναι ούτε το Burial που ετοίμασε σε συνεργασία με την Amazon, ούτε το φιλμ που θα βασιζόταν στο σενάριο που θα του έγραφε ο Τζέιμς Άιβορι

Είναι το «The Menu», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον προσεχή Νοέμβριο.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως ο Πέιν για πρώτη φορά δεν θα γράψει το σενάριο σε ταινία που θα σκηνοθετήσει: θα το επιμεληθούν ο Ουίλ Τρέισι (Last week tonight with John Oliver) και ο πρωτοεμφανιζόμενος Σεθ Ράις.

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο νησί για να επισκεφθεί ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο διάσημος σεφ έχει ετοιμάσει ένα βραβευμένο μενού γευσιγνωσίας, το οποίο όμως κρύβει κάποιες σοκαριστικές εκπλήξεις.

Στην πρώτη «κωμωδία τρόμου» (όπως περιγράφεται στο δελτίο τύπου) στην καριέρα του 57χρονου βραβευμένου δις με Όσκαρ Ελληνοαμερικανού δημιουργού, η Εμα Στόουν (με οσκαρική φόρα από την Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου) θα ερμηνεύσει το ένα μέλος του νεαρού ζευγαριού, ενώ ο Ρέιφ Φάινς, θα υποδυθεί τον πειραγμένο σεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos