Μαριόν Κοτιγιάρ-Μπραντ Πιτ μαζί. Φωτό.

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2015, 03:48
Συντάκτης:

Όχι στην αληθινή, μην έχουμε λιποθυμίες, μην ανησυχείτε, δεν χάσατε επεισόδια.

Αναφερόμαστε στο επόμενο project του Ρόμπερτ Ζεμέκις, το οποίο θα αφορά κατασκοπικό θρίλερ εποχής, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός του σεναριογράφου που θα είναι ο Στίβεν Νάιτ (Eastern promises, Locke, Seventh Son και το επερχόμενο World War Z 2).

Μάλιστα, αρχικά η Μαριόν Κοτιγιάρ δεν ήταν δυνατό να συμμετάσχει καθώς δεν ταίριαζαν οι ημερομηνίες με δεδομένο ότι το επόμενο φιλμ της θα είναι το "Assassin's Creed" πλάι ξανά (όπως και στο Macbeth) στον Μάικλ Φασμπέντερ και συνέπιπταν οι ημέρες που ξεκινούσε η παραγωγή. Ο Ζεμέκις (που πρόσφατα ολοκλήρωσε το "The walk" με τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ) την ήθελε πολύ και δεν συζητούσε εναλλακτική, έτσι, η παραγωγή του φιλμ μετατέθηκε για τις αρχές του 2016 και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι...

Update 9/3/16: Το φιλμ ξεκινά παραγωγή την επόμενη εβδομάδα, ενώ ανακοινώθηκε και η Λίζι Κάπλαν ("Masters of sex", "The interview"), η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Μπράντ Πιτ (Αμερικανός κατάσκοπος ερωτεύεται Γαλλίδα πράκτορα σε μια επικίνδυνη undercover απστολή στην βόρεια Αφρική, το 1942, αλλά της αποκαλύπτει ότι τον έχουν πληρώσει για να την σκοτώσει), όπως επίσης και ο Τζάρεντ Χάρις ("Mad men", "The man from U.N.C.L.E.", "Fringe", "Sherlock Holmes: A game of shadows"). 

Update 2/4/16: Δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτό! Αυτό έλειπε. Εξοικιωμένος ο Μπραντ με το κράτημα του μωρού, ε;

Update 5/8/16: Εννοείται ότι η πρώτη επίσημη φωτό που δημοσίευσε πρώτο το People για το "Allied" κολακεύει ιδιαίτερα τους δύο χαρισματικούς πρωταγωνιστές και είμαστε έτοιμοι για περισσότερο υλικό προσεχώς.

Θυμηθείτε εδώ την συγκινητική πράξη του Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos