"Το Lost θα επιστρέψει"

Δημοσίευση: 1 Οκτ. 2014, 13:55

Ένας εκ των δημιουργών του Lost, το οποίο πρόσφατα συμπλήρωσε δέκα χρόνια από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε, ο Κάρλτον Κιούζ δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό, αν όχι αναπόφευκτο, να δούμε μια συνέχεια της σειράς.

«Η Disney έχει τα δικαιώματα του franchise και έβγαλε πολλά λεφτά από αυτό. Είναι δύσκολο να φανταστώ ότι θα το αφήσει έτσι να μαζεύει σκόνη. Ο Ντέιμον (Λίντελοφ, ο έτερος δημιουργός) κι εγώ είπαμε την ιστορία που είχαμε να πούμε και υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάποιος, που ελπίζω ότι θα έχει εμπνευστεί από την εκδοχή μας και θα πει την δικιά του ιστορία. Κάποιος θα πει μια άλλη ιστορία του Lost. Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο. Δεν ξέρω τι θα είναι ή πως θα δουλέψει όλο αυτό, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα γίνει τίποτα με το franchise».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιούζ κάνει τέτοιες δηλώσεις. Τον Απρίλιο έλεγε: «Νομίζω ότι είναι πιθανό κάποια στιγμή, το ABC να θέλει να ξεκινήσει και πάλι με το Lost, επειδή είναι ένα πολύτιμο franchise. Και θα έρθουν κάποιοι νέοι και γεμάτοι όρεξη σεναριογράφοι, με μία πολύ καλή ιδέα και το κανάλι θα ανταποκριθεί και θα είναι πολύ ωραία. Δεν θα έχω πρόβλημα αν το ABC θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο. Εμείς όμως είπαμε την ιστορία που θέλαμε να πούμε, είχαμε όλες τις ευκαιρίες και δεν μετανιώνω που δεν κάναμε κάτι διαφορετικό».

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ