To "Lobster" βρήκε διανομή στην Βρετανία, έχει πόστερ και φωτό

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2015, 14:44
Συντάκτης:

Λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών, το “Lobster” βρήκε εταιρεία διανομής στον Ευρωπαϊκό χώρο. Πρόκειται για τις Picturehouse Entertainment και Element Pictures Distribution που ανέλαβαν τη διανομή της ταινίες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, με την ταινία να βγαίνει στις αίθουσες το Φθινόπωρο.

Η Picturehouse στο παρελθόν έχει αναλάβει μεταξύ άλλων τα "Pan's labyrinth", "Orphanage" και το "La vie en rose" που οδήγησε τη Marion Cottilard στο Oscar Α’ Γυναικείου.

Περισσότερα για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, εδώ.

Update 5/5/15: Μία εβδομάδα πριν τη έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών, το "Lobster" έχει τα δύο πρώτα επίσημα πόστερ του, με δύο αόρατες αγκαλιές, ή αν προτιμάτε, δύο αναμνήσεις μιας αγκαλιάς...

Update 13/5/15: Mε την παραφιλολογία πολλών γνωστών έγκυρων κινηματογραφικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να κατατάσουν το "Lobster" στα φαβορί για τον Χρυσό Φοίνικα πριν καν προβληθεί, η ταινία του Λάνθιμου ανήκει στις πιο πολυσυζητημένες της Κρουαζέτ. Λίγα 24ωρα πριν την προβολή της, διέρρευσαν τρεις νέες φωτό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos