Limitless στο σύνολο, In a better world M.O.

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2011, 02:18

Aπό την στιγμή που καμία από τις ταινίες που άνοιξαν το προηγούμενο τετραήμερο δεν αποδείχθηκε γερό εμπορικό χαρτί (εξαιρείται το Ιn a better world, αλλά για αυτό θα σου μιλήσω λίγο αργότερα), ήταν αναμενόμενο να χτυπήσει πρωτιά στο εγχώριο box-office κάποιο από τα "φρέσκα" φιλμ.

Έτσι και έγινε: το "Limitless" πέρασε στο νήμα (όσον αφορά τον απόλυτο αριθμό, διότι στον μέσο όρο ήταν αρκετά υψηλότερα) το "Battle L.A." και πιστώθηκε την κορυφή. Με εξαίρεση τα "Μια φορά και ένα μωρό" και "Unknown" που συνεχίζουν ικανοποιητικά, όλες οι θέσεις της πρώτης επτάδας καταλήφθηκαν από νέες ταινίες.

Στον μέσο όρο εξακολουθούν να ξεχωρίζουν δύο underachievers: το "In a better world" που βραβεύτηκε με το ξενόγλωσσο Όσκαρ με επίδοση 4.092 εισιτήρια σε 3 αίθουσες (μ.ο. 1.364) και το "Route Irish" με 1.401 σε 2 αίθουσες (700 μ.ο.) στην 3η εβδομάδα του.

Αντίθετα, πτώση εμφανίζει το "Wasted Youth", ενώ εξαφανίστηκε από τον χάρτη το "Morning Glory" μόλις στην 2η εβδομάδα του, όπως και το "I am number 4" στην 3η εβδομάδα προβολής.

Όπως πάντα αναλυτικά στοιχεία για τις ταινίες της πρώτης 10άδας, θα βρεις ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos