Κλούνη, μείνε μακριά από τον Ντάρεν τον Θεό!

Δημοσίευση: 18 Μαΐου 2011, 18:31

Βούηξαν τα intrenets με αυτό το νέο, φήμη, αστείο, φάρσα, όπως θέλετε πείτε το. Ώστε λοιπόν Aronofsky και Clooney μαζί; Μετά από αυτό εγώ έμεινα δύο ημέρες εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών.

Δεν λέω, τις λατρεύω τις δουλειές τους, αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να μου λες ότι ο Michael Bay θα σκηνοθετήσει τον Ben Hur (ξέρετε το άρμα ακουμπάει σε χαλίκι και ανατινάζεται). Δεν ξέρω κατά πόσο ο Clooney μπορεί να ταιριάξει στο όλο project (αν πραγματοποιηθεί τελικά), καθώς έχει φτιάξει μία εικόνα για τους χαρακτήρες του. Όλοι έχουν κάτι κοινό. Είτε όταν σκοτώνουν βαμπίρ σε μπαρ, είτε όταν δραπετεύουν από τη φυλακή, είτε όταν ετοιμάζονται να πάνε σε έναν διαστημικό σταθμό, είτε όταν σχεδιάζουν πως θα ληστέψουν τρία καζίνο.

Και δεν είναι μόνο αυτό: κατάφερε (πολύ) πρόσφατα να μας δημιουργήσεις έντονες αμφιβολίες περί αρχικού σταδίου ξεμωράματος, όταν στα πλαίσια των 50ων γενεθλίων του, έπαιξε σε ένα άθλιο (δες το Ε Δ Ω και θα σκεφτείς βαρύτερους χαρακτηρισμούς) διαφημιστικό της ιταλικής τηλεόρασης, όπου μάλιστα δεν φτάνει που κάνει τζόκινγκ και τσεκάρει κώλους από παρερχόμενες ιταλίδες, σπικάρει και ιταλικά με εκείνη την σπαστική, ημιπροφορά του βλαχοαμερικανού (που δεν είναι και εδώ είναι το εξοργιστικό) που μόλις έχει μάθει (τι άλλο;) βλαχοϊταλικά

Αν δεν είναι στολή US Army, θα είναι σακάκι, θα είναι κουστούμι, θα είναι πουκάμισο (το σακάκι θα το ʽχει πετάξει κάπου εκεί κοντά). Τώρα πως ένας τέτοιος χαρακτήρας θα ταιριάξει στο Human Nature. Θα βγει από την κατάψυξη έτοιμος με το γαμπριάτικο για να αντιμετωπίσει τους εξωγήινους ή την τρέλα που θα του πλασάρει ο Αronofsky; Πώς; (Oceanʼs Eleven κανείς;)

Βέβαια μιλάμε για τον Aronofsky ο οποίος μπορεί να κάνει τον Clooney να σου χορεύει σαν την Natalie Portman στο Black Swan και εσύ από κάτω να χειροκροτείς έκθαμβος και να λες αριστούργημα, γιατί όντως θα είναι αριστούργημα. Και εδώ που τα λέμε ένα ρεκτιφιέ το θέλει ο Γιωργάκης γιατί λίγο με τις τελευταίες επιλογές του, ούτε ένσημα να κολλούσε. Να μπει και αυτός στο πάνθεον των ταινιών του Aronofski. Ξέρετε τώρα, να μην τα ξαναγράφουμε και γινόμαστε κουραστικοί.

Ή μάλλον να τα ξαναγράψουμε ώστε να τα εμπεδώσετε μαζί με 2-3 πατερημά κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Του κορυφαίου σύγχρονου σκηνοθέτη και ενός εκ των πιο ιδιαίτερων, ταλαντούχων, οραματιστών, εμπνευσμένων, μοναδικών σκηνοθετών που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στον πλανήτη Γη, ας πούμε.

Y.γ. Είναι αυτό που λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 18 Μαΐου 2011, 18:31
Ενημέρωση: 18 Μαΐου 2011, 18:38
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ