"Kill Bill: The director's cut" στους κινηματογράφους!

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2014, 19:52

O Kουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε στο Φεστιβάλ του Comic-Con ότι πολύ σύντομα θα δούμε στις αίθουσες ξανά το «Kill Bill», όλο μαζί συν μια σκηνή μισής ώρας που είχε κοπεί λόγω διάρκειας και είναι animation, που ήταν η αγαπημένη του!

«Tην εποχή που το "Kill Bill" θα ήταν μια ταινία, έγραψα μια ακόμη μεγαλύτερη σκηνή anime. Στην ταινία βλέπουμε την Ο-Ren να σκοτώνει το αφεντικό της αλλά υπήρχε και ένας άλλος τύπος με μακριά μαλλιά... Η επιμηκυμένη σκηνή anime δείχνει τη μάχη της με αυτόν τον τύπο.

Το στούντιο που έκανε το animation, η I.G. (του Ghost in the Shell) είχε πει τότε πως δεν μπορούν το κάνουν και πως θα έπρεπε να ολοκληρώσουν την πρώτη σεκάνς προκειμένου να είναι έτοιμη για την ταινία. Επίσης είχαν πει πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια ημίωρη σκηνή anime μέσα στην ταινία. Τότε είχα συμφωνήσει. Ήταν η αγαπημένη μου σκηνή αλλά ήταν και μια σκηνή που μπορούσα να πετάξω. Οπότε και την πετάξαμε.

Όταν όμως η Ι.G. έμαθε ότι επιθυμούμε να κάνουμε το «The Kill Bill: The Whole Bloody Affair» είχαν το σενάριο και χωρίς να τους το ζητήσει κανείς και με δικά τους έξοδα έφτιαξαν τη σκηνή. Είναι καταπληκτική. Σε κάθε περίπτωση, η The Weinstein Company και εγώ μιλάμε για να κυκλοφορήσουμε την ταινία κάποια στιγμή, όχι πριν το τέλος του 2014, αλλά σίγουρα μέσα στο 2015».

Πρώτη δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2014, 19:52
Ενημέρωση: 31 Ιουλίου 2014, 19:52

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos