Κάννες 15: Ο Γούντι Άλεν και οι "μούσες" του

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2015, 18:37

Ακριβώς μετά τον Αστακό του Λάνθιμου παιζόταν το Irrational Man του Woody Allen.  Και αντίστοιχα ακολούθησαν η φωτογράφηση, η συνέντευξη τύπου και το βράδι φυσικά το κόκκινο χαλί.

O 80χρονος δημιουργός έφερε την 45η ταινία του στο 68ο Φεστιβάλ και μαζί τις πρωταγωνίστριές του, Εμα Στόουν και Πάρκερ Πόουζι και ταυτόχρονα με μεγάλη διάθεση να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του τέθηκε.

O Allen είπε μεταξύ άλλων ότι κάνει ταινίες για να μην τον απασχολεί συνεχώς ό φόβος ότι κάποτε θα πάνει, ενώ συνέχισε φιλοσοφώντας τύπου «ο κάθε ένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί σωστές και τις στηρίζει για την συνέχεια της ζωής του».

Για τις πρωταγωνίστριές του υποστήριξε πως «είναι και οι δύο εξαιρετικές, ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους, ειδικά με την Πάρκερ Πόουζι, εδώ και πολύ καιρό. Από τη στιγμή που ένας σκηνοθέτης επιλέξει κανείς καλούς ηθοποιούς έχει τελειώσει η δουλειά του. Τους εμπιστεύεσαι και αυτό είναι όλο».

Όσο για την εμπειρία του με την τηλεοπτική σειρά:  «Έκανα ένα τεράστιο λάθος, δεν έπρεπε να συμφωνήσω, δεν έχω ιδέα από τηλεόραση. Θα προσπαθήσω μεν να κάνω το καλύτερο που μπορώ, αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι αρκετό. Μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολο από ότι νόμιζα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos