Κάμπερμπατς, Σάνον και ηλεκτρικό ρεύμα

Δημοσίευση: 3 Οκτ. 2016, 14:42

O Mπένεντικτ Κάμπερμπατς μαζί με τον Μάικλ Σάνον (μένουν λίγες λεπτομέρειες) θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας "The Current War" με θέμα την περίφημη αντιπαλότητα του Thomas Edison και του George Westinghouse στα τέλη του 19ου αιώνα με σκοπό τις πηγές του ηλεκτρικού ρεύματος και την εκμετάλλευσή του.
Ο Westinghouse ήταν ένας από τους κύριους αντιπάλους του Thomas Edison στην εφαρμογή του αμερικανικού συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και πρότεινε το εναλλασσόμενο ρεύμα κόντρα στο «φαινόμενο Edison» το οποίο απετέλεσε προϋπόθεση για την κατασκευή της ηλεκτρονικής λυχνίας και την απαρχή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας
Η  Weinstein Company χρηματοδοτεί το project, το σενάριο ανήκει στον Michael Mitnick ("The Giver", "Vinyl"), και η σκηνοθεσία στον Alfonso Gomez-Rejon του "Me And Earl And The Dying Girl".

Ο Μάικλ Σάνον θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμη φιλμ, όπου μαζί με τον Κρις Χέμσγουορθ θα υποδυθούν τα μέλη μιας ελίτ ομάδας Αμερικανών στρατιωτών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι λίγο μετά τα γεγονότα των Δίδυμων Πύργων, επιφορτίζονται με την αποστολή της εξόντωσης ενός εκ των ηγετών της Αλ Κάιντα με μια παρακινδυνευμένη μυστική αποστολή στο Αφγανιστάν. Το "Horse soldiers" αφορά σε αληθινό περιστατικό, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νταγκ Στάντον, ενώ την σεναριακή προσαρμογή έχουν φροντίσει οι Tεντ Τάλι (The silence of the lanbs, Red dragon) & Πίτερ Κρεγκ (The town, Hunger Games Mockinjay). Μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ φάνταζε η σαν η πιο πιθανή σκηνοθετική επιλογή, τελικά το χρίσμα δόθηκε στον πρωτοεμφανιζόμενο βιντεοκλιπά, Nικολάι Φούγκλσιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos