Το καλύτερο adult movie που γυρίστηκε ποτέ!

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2013, 13:16

Πρόκειται για ένα από τα Άγια Δισκοπότηρα του ερωτικού σινεμά, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ίσως της κινηματογραφικά ελευθέριας δεκαετίας του 1970 όταν ακόμα και οι πορνογραφικές ταινίες διέθεταν πλούσιο μπάτζετ και πρωτοκλασσάτες ερμηνείες.

Σκηνοθετημένο το 1976 από τον θρυλικό Ράντλεϊ Μέτζγκερ (εδώ με το ψευδώνυμο Χένρι Πάρις) για τον  οποίον σας έχουμε μιλήσει και από την cult στήλη του MOVE IT (θυμηθείτε ΕΔΩ), το The Opening of Misty Beethoven είναι μια απολύτως κοσμοπολίτικη παραγωγή με γυρίσματα ρε Ρώμη, Παρίσι και Νέα Υόρκη και βασισμένη στο μύθο του Πυγμαλίωνα, κάτι δηλαδή σαν ένα Χ-rated Ωραία μου Κυρία/1964. Στους βασικούς ρόλους βρίσκονταν ο Τζέιμι Γκίλις και η Κόνστανς Μόνεϊ.

Πρώτα φιλμ και μετά erotica, είναι βεβαίως hardcore, αλλά η "τσόντα" πέφτει σε δεύτερη μοίρα. 70s μόδες, παιχνιδιάρικο χιούμορ, εξαιρετική φωτογραφία και ρυθμός, τούτο είναι ο ονειρικός συνδυασμός arthouse και ερωτισμού.

Τα καλά νέα είναι ότι πριν λίγο καιρό η Distribpix κυκλοφόρησε ένα blu-ray με καταπληκτική επεξεργασία εικόνας και ήχου από τα αυθεντικά αρνητικά φορτωμένο με τρελά extras και υπό την προσωπική επίβλεψη του σκηνοθέτη. Στην ψηφιακή μας εποχή, κοινό για τέτοια κινηματογραφική παραγωγή δεν υπάρχει φυσικά, έτσι το φιλμ είναι χρονομηχανή στην πριν το VHS εποχή όπου σεξ και τέχνη μπορούσαν να συνυπάρξουν. Ακόμα κι αν δεν είστε φαν του είδους, το φιλμ είναι απολαυστικό...

Πάρτε μια ιδέα στο παρακάτω βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos