Isle of... puppy love!

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2018, 20:08
Συντάκτης:

Στις 23 Μαρτίου τα κουτάβια είχαν την τιμητική τους στις ΗΠΑ, καθώς η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει καθιερωθεί ως National Puppy Day από το 2006. Με σύνθημα «Love. Rescue. Adopt» η ημέρα αυτή έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την υιοθέτηση σκύλων που φιλοξενούνται σε καταφύγια και ψάχνουν να βρουν ένα σπίτι και μια οικογένεια για να τα αγαπήσει.

Φέτος, αυτή η προσπάθεια βρήκε έναν λαμπερό σύμμαχο και εκπρόσωπο στο καστ της νέας ταινίας του Γουές Άντερσον, «Isle of Dogs»

Ο σκηνοθέτης μαζί με τους Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Μποπ Μπάλαμπαν, Λιβ Σράιμπερ, Τζέισον Σουόρτσμαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Κόρτνεϊ Μπ. Βανς, Κόγιου Ράνκιν και Κουνίτσι Νομούρα συγκεντρώθηκαν, πήραν αγκαλιά από ένα κουτάβι που δίνεται για υιοθεσία από την οργάνωση Best Friends animal rescue και έκλεψαν για άλλη μια φορά τις καρδιές μας!

Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Μπιλ Μάρεϊ, που απήλαυσε χαλαρός το ουίσκι του παρέα με ένα μικροσκοπικό, ξανθό κουτάβι, αλλά και οι Τζεφ Γκόλντμπλουμ και Τίλντα Σουίντον, με τις δηλώσεις που έκαναν για τα αγαπημένα τους κατοικίδια στο κόκκινο χαλί της νεοϋορκέζικης πρεμιέρας της ταινίας.

«Το σκυλί μου θα με περιέγραφε ως αφοσιωμένο, ευσυνείδητο – άλλωστε μαζεύω τα κακά του κάθε μέρα – μπορώ όμως να γίνω αυστηρός όταν χρειάζεται. Γούντι κάτσε! Σήκω! Μείνε! Θα έλεγε επίσης ότι είμαι δυνατός. Αισθαντικός και ρομαντικός. Μου αρέσει να τον κοιτάζω στα μάτια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου αρέσει να τον χαϊδεύω, να τον αγκαλιάζω να τον μυρίζω. Καμιά φορά κοιμόμαστε και στο ίδιο κρεβάτι. Θα έλεγε ότι είμαι ζεστός και βολικός» είπε ο γνωστός αισθησιακός τύπος που ξέρουμε ως Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

Η Τίλντα Σουίντον μίλησε για δυο από τα πέντε σκυλιά της: «Η Ρόζι είναι η γιαγιά, αλλά είχε πάντα τον ρόλο της μητέρας. Εκείνη κι εγώ λειτουργούμε σαν παρτενέρ. Είμαστε και οι δύο οι μαμάδες του σπιτιού. Η Ντόρα πάλι νομίζει ότι είναι ο αρχηγός της αγέλης. Πιστεύει ότι είμαι η bitch της και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει άδικο.»

Το «Isle of Dogs» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαΐου και μέχρι τότε μπορείτε να χαζεύετε κάθε μέρα τον αχτύπητο συνδυασμό κουταβιού και Μπιλ Μάρεϊ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos