"Invasion of the body snatchers" στην Ριβιέρα!

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2018, 12:59
Συντάκτης:

Η κινηματογραφική λέσχη «Midnight Express» αναβιώνει τον θεσμό των μεταμεσονύχτιων προβολών cult αριστουργημάτων του φανταστικού (κυρίως) σινεμά και συνεχίζεται και το καλοκαίρι, με πέντε μεταμεσονύχτιες προβολές που έχουν προγραμματιστεί τον Ιούνιο στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα, όπως πάντα κάθε Σάββατο.

Η αρχή, απόψε με το «Invasion of the body snatchers», 1956, 80’.

Τρία ριμέικ ακολούθησαν αυτό το συγκλονιστικό αριστούργημα του 1956 που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στις αυθεντικές του Superscope διαστάσεις σε πλήρως αποκατεστημένη κόπια. Κάποιοι από εσάς ξέρετε ήδη την ιστορία: Τα φαινομενικά μεμονωμένα και ασύνδετα γεγονότα που ταράζουν τη ζωή μιας ήσυχης επαρχιακής κωμόπολης οδηγούν στην αποκάλυψη μιας εξωγήινης εισβολής. Σκηνοθετεί ο τιτάνας Ντον Σίγκελ που κάτι χρόνια αργότερα θα σκηνοθετήσει (μεταξύ άλλων) το Dirty Harry.

* To Invasion of the Body Snatchers βγήκε στη Γαλλία το 1956 με τον τίτλο "L'invasion des profanateurs de sépultures" που μεταφράζεται σε "Η εισβολή των τυμβωρύχων", τίτλος που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

* Ο Σαμ Πέκινπα έχει έναν μικρό ρόλο στην ταινία, όπου επίσης δούλεψε σαν σύμβουλος διαλόγων - θεση που κατείχε για καιρό, δουλεύοντας για λογαριασμό του σκηνοθέτη Ντον Σίγκελ.

Η προβολή θα ξεκινήσει στην 01.00. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία δίχως κερδοσκοπικό χαρακτήρα μιας και το κόστος του εισιτηρίου καλύπτει τα έξοδα ενοικίασης των ταινιών. Περισσότερα για τις μελλοντικές προβολές και τα νέα των «Midnight Express» μπορείτε να πληροφορείστε στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos