Η Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφει στο Halloween - Τρέιλερ

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2017, 16:58
Συντάκτης:

Όπως είναι ήδη γνωστό, και σας είχαμε ενημερώσει, o Tζον Κάρπεντερ θα αναβιώσει το κλασικό "Halloween" με τον ίδιο στη θέση του παραγωγού.

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε από τα social media πως ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα είναι ο νέος σκηνοθέτης και θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον ηθοποιό Ντάνι ΜακΜπράιντ.

Μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και η επιστροφή της -αρχετυπικής για το franchise- Τζέιμι Λι Κέρτις ως Λόρι Στροντ, έτοιμη για μια τελική αναμέτρηση με τον Μάικλ Μάγιερς, τη μασκοφόρα φιγούρα που εξακολουθεί να την στοιχειώνει 40 χρόνια μετά από εκείνη την εφιαλτική βραδιά του Halloween.

Ο Κάρπεντερ ενθουσιάστηκε με την ιδέα που είχαν για την ταινία ενώ άφησε να εννοηθεί πως ίσως γράψει τη μουσική! Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου 2018.

Ο πολύ ικανός, αλλά πολλές φορές άνισος, Γκόρντον έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μακ Μπράιντ στις κωμωδίες "Pineapple Express" και "Υour Highness" ενώ φέτος επιστρέφει με το "Stronger" με πρωταγωνιστή τον Tζέικ Γκίλενχαλ.

Update 8/6/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online, με τα jump scares και όλες τις αντίστοιχες συνήθεις πρακτικές του genre, προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε το ύφος του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και πως μπορεί να ταιριάξει εδώ. Πάντως ο ιδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ένα straight sequel του αρχικού φιλμ, ενώ η Τζέιμι Λι Κέρτις δείχνει να κρατιέται μια χαρά στα 60 της, ωστόσο με ένα ακαταλαβίστικο μαλλί, απλά και μόνο για να θυμίζει το αρχικό φιλμ. Η περιέργεια τρώει την γάτα λένε, αλλά θα το δούμε εξαιτίας της.

Update 5/9/18: Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο, το Halloween έχει και δεύτερο τρέιλερ. Η Laurie Strode θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ξανά τον Michael Myers, ενώ το φιλμ δεν αποτελεί remake, αλλά συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το Halloween II.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos