ΣΕΙΡΕΣ

Η Rihanna θα ουρλιάξει στο ντους του "Ψυχώ"...

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2016, 20:05
Συντάκτης:

Όπως λέει και ένας φίλος, "η Rihanna είναι για να μην χορταίνεις να την βλέπεις, ειδικά ημίγυμνη. Γιατί αν την ακούς, δεν αντέχεται ούτε πεντάλεπτο...".

Προσυπογράφω και με σφραγίδα, αλλά είναι κάποιες ειδήσεις που μόνο να ξεκαρδιστείς μπορείς.

Η σειρά Bates Motel ολοκληρώνεται τελικά μετά από πέντε σεζόν το 2017 και φρόντισε να κρατήσει το "καλύτερο" για το τέλος, καθώς η Δομηνικανή τραγουδίστρια θα συμμετέχει ως Μάριον Κρέιν.

Η σειρά αποτελεί πρίκουελ της κλασικής ταινίας «Ψυχώ» και η Μάριον Κρέιν ήταν η ξανθιά πρωταγωνίστρια της ταινίας του Χίτσκοκ, την οποία υποδύθηκε πρώτη η Τζάνετ Λι το 1960 με την περιβόητη σκηνή του ντους.  «Θέλαμε να δώσουμε στον εικονικό αυτό ρόλο, μια σύγχρονη ματιά και να τον επαναπροσδιορίσουμε με έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο. Επίσης, μάθαμε ότι η Ριάνα είναι οπαδός της σειράς, και εμείς δικοί της, οπότε ήταν η τέλεια ευκαιρία», δήλωσαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί Κάρλτον Κιούζ και Κέρι Ερβιν.

Στο Bates Motel, ο έφηβος Νόρμαν (Φρέντι Χάιμορ) μετακομίζει μαζί με τη μητέρα του Νόρμα (Βέρα Φαρμίγκα), όταν ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται μυστηριωδώς νεκρός. Η Νόρμα αγοράζει ένα μοτέλ και μαζί με τον γιο της επιχειρούν ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos