ΣΕΙΡΕΣ

Η μεγάλη αντεπίθεση του HBO

Δημοσίευση: 5 Aug 2018, 17:43
Συντάκτης:

Το δίκτυο HBO ετοιμάζει πολλά πράγματα για το μέλλον, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Warner Media, και το τελευταίο απόκτημά του έπειτα από μία αναμέτρηση προσφορών με άλλα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα είναι το μυθιστόρημα της Όντρεï Νιφενεγκερ, “Time Traveler’s Wife”το οποίο και θα μεταφέρει στην τηλεόραση ο δημιουργός των “Sherlock” και “Doctor Who”, Στίβεν Μόφατ.

Η τρυφερή ιστορία της Κλερ και του Χένρι περιγράφει τον έρωτα και την συμβίωσή τους υπό τις δυσκολίες που μπορούν να φέρουν τα ταξίδια στον χρόνο. Το μαγικό αυτό ειδύλλιο είχε συγκινήσει αμέτρητους θεατές το 2009 όταν η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Σβέντκε με πρωταγωνιστές τους Έρικ Μπάνα και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς είχε αποφέρει κέρδη πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η σειρά θα μας έρθει από τα στούντιο των Warner Bros. Television και Hartswood Films και εκτός από τα βάρη σκηνοθεσίας και παραγωγής ο Στίβεν Μόφατ θα αναλάβει και το σενάριο του βιβλίου που ανέκαθεν τον εξίταρε δημιουργικά. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δηλώνει ότι διάβασε το βιβλίο πριν χρόνια και το αγάπησε. “Βασικά, είχα γράψει ένα επεισόδιο για το Doctor Who με τίτλο ‘The Girl in the Fireplace’ το οποίο λειτουργούσε ως άμεση απάντηση στο βιβλίο. Όταν στο αμέσως επόμενο μυθιστόρημά της η Όντρει είχε βάλει έναν χαρακτήρα να παρακολουθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο συνειδητοποίησα ότι με έχει βάλει στο μάτι. Η ευκαιρία να διασκευάσω το μυθιστόρημα μετά από τόσα χρόνια είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο νέος κόσμος της τηλεόρασης μεγάλης διάρκειας είναι πλέον έτοιμος για παραγωγές ανάλογου βάθους και πολυπλοκότητας. Είναι μία ιστορία με ένα ‘τέλος καλό όλα καλά’ –αλλά όχι απαραίτητα με την συνηθισμένη σειρά”.

Λεπτομέρειες για αριθμό επεισοδίων και ημερομηνία πρεμιέρας δεν είναι ακόμα γνωστές αφού δεν έχουν ξεκινήσει ούτε οι διαδικασίες κάστινγκ.

Πάντως, το HBO μετά την συνεργασία του με τα δύο προαναφερθέντα στούντιο παραγωγής αυξάνει το πρωτότυπο περιεχόμενό του για να συναγωνιστεί τις πλατφόρμες των Amazon και Netflix που έχουν φέρει ένα κύμα νέων σειρών που έχει σαρώσει τα πάντα.

Το “Time Traveler’s Wife” προστίθεται στην μεγάλη λίστα σειρών του HBO που απαριθμεί τα “Big Little Lies”, “The Nevers” του Τζος Ουίντον, “True Detective”, “Veep”, “Game of Thrones”, “Deminode” και “Lovecraft Country (από Τζόρνταν Πιλ) του J.J Abrams, “Westworld”, “Barry”, “Ballers”, “Crashing”, “Curb Your Enthusiasm”, “The Deuce”, “Insecure”, “Silicon Valley”, “Succession”, “Camping”, “The Undoing” της Νικόλ Κίντμαν μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos