Η "χαμένη" ταινία του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2014, 13:56

Kαι ξαφνικά, εκεί που ελάχιστοι την είχαν δει και ακόμα λιγότεροι μιλούσαν γι'αυτήν και την σχολίαζαν, η... χαμένη ταινία του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς προβάλλεται σε κινηματογράφους της Ρωσίας.

Πρόκειται για το βρετανικό indie δράμα χαρακτήρων "Wreckers" του 2011 σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου D.R. Hood, όπου ο διάσημος σταρ των "Sherlock", "Star Trek Into Darkness", "Ηobbit" (και από τα οσκαρικά φαβορί φέτος με το "Immitation Game) συμπρωταγωνιστεί με τους Κλερ Φόι, Σον Έβανς στην ιστορία ενός ευτυχισμένου ζευγαριού που δέχεται την απρόσκλητη επίσκεψη του αδερφού του συζύγου που αλλάζει τα πάντα...

Προβλήθηκε σε μικρή διανομή το 2011 στους αγγλικούς κινηματογράφους και πέρασε απαρατήρητο, το 2012 στην ολλανδική τηλεόραση και πέρυσι στην Ιαπωνία (!). Το τρέιλερ μπορείτε να το δείτε στο τέλος του κειμένου και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Παράλληλα με την προώθηση του "Immitation Game", ο Κάμπερμπατς γυρίζει και μια τηλεοπτική σειρά υψηλότατων προδιαγραφών, η πρώτη φωτό της οποίας ανέβηκε σήμερα και τον θέλει ως Ριχάρδο ΙΙΙ στο σεξπιρικό «The Hollow Crown: The Wars of the Roses», που ξεκίνησε γυρίσματα αυτήν την εβδομάδα και που μεταφέρει στην μικρή οθόνη τις σαιξπηρικές ιστορίες που αφορούν βασιλιάδες και πρωταγωνιστούν επίσης οι Τομ Χίντλεστοουν, Μάικλ Γκάμπον, Τζούντι Ντεντς, Χιού Μπόνεβιλ.

A.K.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos