Η γέννηση των Χ-Men

Δημοσίευση: 24 Ιαν. 2011, 04:09

Άχαστο...

Aυτό το sequel (ή μάλλον prequel) των X-Men δεν χάνεται με τίποτα...

Ο Μάθιου Βον που μας έστειλε αδιάβαστους πέρυσι με το φοβερό "Kick-Ass", σκηνοθετεί το “X-Men: First Class”, και μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς αυτούς ήρωες. Ο Μπράιαν Σίνγκερ, που είχε σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς, τελεί αυτή τη φορά χρέη παραγωγού, οπότε όλα καλά!

Όσο για το καστ, πολύ καλό και φρεσκαδούρα: Τζέιμς ΜακΑβόι ("Wanted", "Atonement"), Μάικλ Φασμπίντερ ("Hunger", "Fish Tank"), Τζένιφερ Λόρενς (“Winter’s Bone”), Ρόουζ Μπερν (“Knowing”, "Get him to the Greek"), Τζάνουαρι Τζόουνς (“Mad Men”), αλλά και Κέβιν Μπέικον, Όλιβερ Πλατ...

Στόρι: Προτού οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί, αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους, για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας του Magneto και των X-Men του Professor X.

Το "X-Men: First Class” έρχεται στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos