Η επιστροφή του Louis C.K.

Δημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2018, 17:12
Συντάκτης:

Για να φρεσκαρουμε τη μνήμη σας, ο αγαπητός stand-up comedian Louis C.K. είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Νοέμβριο για σεξουαλική παρενόχληση, λίγο καιρό αφότου είχε έρθει στην επιφάνεια το σκάνδαλο του Harvey Weinstein. Η φήμη του Louis αμαυρώθηκε, και σταμάτησε να δίνει stand-up παραστάσεις, μέχρι την Κυριακή που πέρασε. Ναι, σωστά καταλάβατε, ο Louis C.K. έδωσε πριν λίγες ημέρες την πρώτη του παράσταση ύστερα από τις κατηγορίες που του απονεμήθηκαν από γυναίκες συναδέλφους του τον Νοέμβριο του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο Louis έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στο Comedy Cellar της Νέας Υόρκης, στη σκηνή που σύχναζε πριν παραδεχθεί πως είχε ανάρμοστη συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου του ότι αυνανιζόταν μπροστά σε γυναίκες. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Louis εμφανίστηκε στις έντεκα το βράδυ και παρουσίασε ένα set δεκαπέντε λεπτών. Σε αυτά τα δεκαπέντε λεπτά δεν αναφέρθηκε στα γεγονότα του Νοεμβρίου, και το πλήθος τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό!

Αξίζει να σημειωθεί πως ύστερα από τις κατηγορίες πέντε γυναικών, ο Louis C.K. έχασε τη συμφωνία που είχε με το κανάλι Fox (το οποίο φιλοξενούσε την σειρά του “Louie”) αλλά και έπρεπε να αντιμετωπίσει την ακύρωση της ταινίας “I Love You, Daddy,” την οποία σκηνοθέτησε, έγραψε, αλλά και πρωταγωνίστησε. Αντιστοίχως, το κανάλι HBO έπαψε να έχει σχέση μαζί του, ενώ το Netflix της Αμερικής αφαίρεσε τα specials του (ευτυχώς στο Ελληνικό Netflix μπορείτε να βρείτε αρκετά). Ο C.K. είχε πει σε δήλωσή του πως «αυτές οι ιστορίες είναι αληθινές. Τότε, έπειθα τον εαυτό μου πως ό,τι έκανα ήταν αποδεκτό γιατι δεν έδειξα ποτέ σε μία γυναίκα το μόριό μου χωρίς να την ρωτήσω πρώτα. Παρ’όλα αυτά, αυτό που συνειδητοποίησα αργότερα, δυστυχώς πολύ αργά, είναι το ότι όταν ασκείς δύναμη πάνω σε κάποιον άνθρωπο, το να τους το ζητάς να δούν το μόριό σου δεν είναι τόσο μία ερώτηση, αλλά περισσότερο μία προσταγή, τους φέρνεις σε δύκολη θέση. Αυτές οι γυναίκες με θαύμαζαν, και χρησιμοποίησα την επιρροή που είχα πάνω τους ανεύθυνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos