Η Έμμα Στόουν και οι κρίσεις πανικού

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2017, 15:47
Συντάκτης:

Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της με τις οσκαρικές σειρήνες να ηχούν για το La La Land στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Εν τω μεταξύ, την βλέπεις σχεδόν πάντα μονίμως χαρωπή και χαμογελαστή, με τις ματάρες της να λάμπουν, ε, οι κρίσεις πανικού δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι ότι αντιμετώπιζε η Έμμα Στόουν...

Η 28χρονη ηθοποιός το παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone:

«Όταν ήμουν περίπου επτά χρόνων ήμουν σίγουρη ότι το σπίτι μου έπιασε φωτιά. Δεν ήταν μία παραίσθηση, ήταν σαν μία μαχαιριά στο στήθος μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ένιωθα ότι τελείωνε ο κόσμος. Υπήρχαν μερικές στιγμές ηρεμίας, αλλά το άγχος μου ήταν σταθερό. Είχα πάντα ένα αίσθημα ναυτίας. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να πάω στα σπίτια των φίλων μου και μετά βίας έβγαινα από την πόρτα του σπιτιού μου για να πάω σχολείο».

Πλέον η Στόουν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα άγχους. Η αγχώδης διαταραχή είναι μια συνηθισμένη ψυχική ασθένεια και τουλάχιστον 40 εκατ. ενηλίκων πάσχουν από αυτή, ενώ εμφανίζεται συχνά και στην παιδική ηλικία με ένα στα οκτώ παιδιά να παθαίνουν κρίσεις πανικού.

Η Έμμα Στόυν με την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση ξεπέρασε τα προβλήματα άγχους, σε συνδυασμό με την πολύτιμη συνεισφορά της οικογένειάς της, ενώ έγραψε ένα βιβλιο με τίτλο: Είμαι μεγαλύτερη από το άγχος μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
19 ώρες
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos