Η Carrie Fisher είναι αναντικατάστατη (και) για τη Lucasfilm!

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2017, 13:23
Συντάκτης:

Το καταραμένο 2016 λίγο πριν φύγει πήρε την αγαπημένη πριγκίπισσα/στρατηγό/role model όλων μας. H απώλεια της Carrie Fisher άφησε ένα κενό στην καρδιά των Star Wars fans, αλλά και ερωτηματικά σχετικά με το πώς και αν θα εμφανιστεί στις επόμενες ταινίες της σειράς μετά το Star Wars: Episode VIII, για το οποίο είχε ολοκληρώσει γυρίσματα πριν το θάνατό της.

Φήμες ότι η General Leia Organa θα εμφανιστεί σε digital version, όπως έγινε με τη νεότερη εκδοχή της στο Rogue One: Α Star Wars Story, καθώς και ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία η Lucasfilm βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους διαχειριστές της περιουσίας της Fisher για τα δικαιώματα χρήσης της εικόνας της, οδήγησαν την εταιρεία σε μια κίνηση ασυνήθιστη για τα δεδομένα της.

Σε ανακοίνωσή της στο επίσημο website του Star Wars, η Lucasfilm διαβεβαίωσε τους fans ότι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση ψηφιακής τεχνολογίας για να αναπαραστήσει την ερμηνεία της Fisher, ούτε ως General ούτε ως Princess Leia Organa. Τόνισε ακόμα ότι η Fisher ήταν ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Lucasfilm και ότι ο πρόωρος θάνατός της ήταν ένα βαθύ πλήγμα.

Το τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη του Star Wars… “patience you must have” που θα έλεγε και ο Master Yoda.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos