Η Ava DuVernay αφήνει τη Disney και το γυρίζει στη DC

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2018, 20:26
Συντάκτης:

Αμέσως μετά την σκηνοθετική αποτυχία της με το αμφιλεγόμενο ‘A Wrinkle in Time’ η Ava DuVernay προσανατολίζεται τώρα στη DC και συγκεκριμένα στο είδος των ταινιών με σούπερ ήρωες. Η DuVernay είναι έτοιμη να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το κόμικ ‘New Gods’ του Jack Kirby.

Σύμφωνα με το Deadline, η σκηνοθέτιδα του “Selma” υπέγραψε με τη Warner Bros./DC να σκηνοθετήσει τη μεταφορά της κλασικής σειράς κόμικ του Kirby που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1971. Οι ‘Νέοι Θεοί’, όπως θα μεταφραζόταν στα ελληνικά, είναι ένας αγώνας κοσμικών όντων που χωρίζονται σε δύο μαχόμενους κόσμους, τον New Genesis και τον Apokolips.

Όταν η ίδια ερωτήθηκε στο Twitter ποιος είναι ο αγαπημένος της σούπερ ήρωας, εκείνη απάντησε: «Ουφ! Αυτό είναι δύσκολο. Η Big Barda. Για πολλούς λόγους’. Η Big Barda είναι χαρακτήρας του New Gods, καθαρός υπαινιγμός για την εν λόγω ταινία.

Μπορεί το A Wrinkle in Time της Disney να μην ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά είχε αρκετά στοιχεία που δεν γίνεται να αγνοήσουμε, και που κάνουν την επόμενη σκηνοθετική δουλειά της DuVernay άκρως ενδιαφέρουσα. Όχι μόνο τα ειδικά του εφέ ξεχώριζαν ποιοτικά αλλά η σκηνοθέτης του έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατάφερε να σκηνοθετήσει ένα blockbuster που είχε budget πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Για να δούμε, λοιπόν, εάν με το νέο της εγχείρημα θα ξεπεράσει τον εαυτό της.

Πρώτη δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2018, 20:26
Ενημέρωση: 17 Μαρτίου 2018, 20:26
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos