Η Ακαδημία αλλάζει τον τρόπο που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Όσκαρ του 2017

Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2017, 16:43
Συντάκτης:

Προς έκπληξή μας, η Ακαδημία δήλωσε ότι η καθιερωμένη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων δε θα γίνεται πλέον live από το Samuel Goldwyn Theater στο Beverly Hills.

Παραδοσιακά, η Ακαδημία πάντοτε έφερνε έναν ή δύο γνωστούς πρώην υποψήφιους ή ανερχόμενα αστέρια για να αποκαλύψουν τους υποψήφιους μαζί με τον πρόεδρο της Ακαδημίας. Εκατοντάδες μέλη του παγκόσμιου τύπου στον τομέα της ψυχαγωγίας κάθονταν στο θέατρο την ώρα που ανακοινώνονταν οι υποψηφιότητες, ενώ πέρσι σταρ όπως ο John Krasinski, ο Guillermo Del Toro και ο Ang Lee συμμετείχαν στο event.

Φέτος η Ακαδημία θα ανακοινώσει πάλι τους υποψήφιους την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, αλλά αυτή τη φορά θα γίνει ψηφιακά και χωρίς live κοινό. Βραβευμένοι και υποψήφιοι για Όσκαρ σταρ όπως η Jennifer Hudson, η Brie Larson, ο Emmanuel Lubezki, ο Jason Reitman και ο Ken Watanabe θα βρίσκονται μαζί με την πρόεδρο της Ακαδημίας Cheryl Boone Isaacs για να ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες, παρ’όλο που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα πρόκειται για φυσική παρουσία ή για ψηφιακά γραμμένο μήνυμα. Η ιδέα είναι να πουν οι υποψήφιοι τη «δική τους ιστορία» για τις εμπειρίες τους ως υποψήφιοι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ελπίζουμε τελικά η όλη διαδικασία να είναι όντως διασκεδαστική και να έχει τον αυθορμητισμό των προηγούμενων ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων και όχι να θυμίζει προ-ηχογραφημένο μήνυμα…

Πρώτη δημοσίευση: 16 Ιαν. 2017, 16:43
Ενημέρωση: 16 Ιαν. 2017, 16:43
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos