Η Ακαδημία αλλάζει τον τρόπο που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Όσκαρ του 2017

Academy Revamps Oscar Nominations Announcement
Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2017, 16:43
Συντάκτης:

Προς έκπληξή μας, η Ακαδημία δήλωσε ότι η καθιερωμένη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων δε θα γίνεται πλέον live από το Samuel Goldwyn Theater στο Beverly Hills.

Παραδοσιακά, η Ακαδημία πάντοτε έφερνε έναν ή δύο γνωστούς πρώην υποψήφιους ή ανερχόμενα αστέρια για να αποκαλύψουν τους υποψήφιους μαζί με τον πρόεδρο της Ακαδημίας. Εκατοντάδες μέλη του παγκόσμιου τύπου στον τομέα της ψυχαγωγίας κάθονταν στο θέατρο την ώρα που ανακοινώνονταν οι υποψηφιότητες, ενώ πέρσι σταρ όπως ο John Krasinski, ο Guillermo Del Toro και ο Ang Lee συμμετείχαν στο event.

Φέτος η Ακαδημία θα ανακοινώσει πάλι τους υποψήφιους την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, αλλά αυτή τη φορά θα γίνει ψηφιακά και χωρίς live κοινό. Βραβευμένοι και υποψήφιοι για Όσκαρ σταρ όπως η Jennifer Hudson, η Brie Larson, ο Emmanuel Lubezki, ο Jason Reitman και ο Ken Watanabe θα βρίσκονται μαζί με την πρόεδρο της Ακαδημίας Cheryl Boone Isaacs για να ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες, παρ’όλο που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα πρόκειται για φυσική παρουσία ή για ψηφιακά γραμμένο μήνυμα. Η ιδέα είναι να πουν οι υποψήφιοι τη «δική τους ιστορία» για τις εμπειρίες τους ως υποψήφιοι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ελπίζουμε τελικά η όλη διαδικασία να είναι όντως διασκεδαστική και να έχει τον αυθορμητισμό των προηγούμενων ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων και όχι να θυμίζει προ-ηχογραφημένο μήνυμα…

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2017, 16:43
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Above Suspicion

Above Suspicion

Ένας πράκτορας του FBI, σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, προσπαθεί να αναδυθεί επαγγελματικά...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870