Χωρίς Λόκι το Avengers 2

Δημοσίευση: 18 Ιουνίου 2013, 20:22

Αν είναι κάτι που μας υπενθύμισε έντονα το πρόσφατο "Iron Man 3", είναι ότι ο κακός σε κινηματογραφική μεταφορά κόμικ, είναι εξίσου σημαντικός με τον πρωταγωνιστή/ήρωα.

Και ένας από τους διασημότερους κακούς στο σύμπαν της Marvel, είναι ο Λόκι (Tομ Χίντλστοουν), βασικός αντίπαλος των καλών, τόσο στο "Thor", όσο και στο "Avengers" και που μάλιστα κατάφερε να... επιβιώσει και στα δύο φιλμ, με αποτέλεσμα στο επερχόμενο "Thor: The dark world" (8/11/13 στους κινηματογράφους) να προκύπτει κάτι σαν... μεταμελημένος σύμμαχος όπως έχουμε δει από το τρέιλερ. Και επειδή συνήθως αυτού του είδους οι μετανοημένοι κακοί, έχουν κακό τέλος (δεν είναι spoiler, απλά υποθέτουμε :P) και καθώς όλα τα παρεμφερή φιλμ/franchise συνδέονται μεταξύ τους, κάπως έτσι μπορεί να εξηγείται το γεγονός ότι λογικά δεν θα τον δούμε στο "Avengers 2" (1/5/15).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο δημιουργός Τζος Ουίντον αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας του Λόκι δεν θα επιστρέψει στο πολυαναμενόμενο sequel, καθώς "το να μιμηθώ αυτό που έκανα και πριν είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μην το κάνω τόσο καλά αυτή τη φορά...".

Στα πλαίσια των πειραματισμών και των αλλαγών που θα επιφέρει στο Avengers 2, θυμίζουμε τους νέους χαρακτήρες που πρόκειται να μας συστήσει, τα αδέλφια Quicksilver και Scarlet Witch, για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι προ μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos