Χάσελχοφ και Λιότα στο νέο του Κάρναχαν

Μετά το Piranha 3DD, o Ντείβιντ Χάσελχοφ επιστρέφει δρυμύτερος στα κινηματογραφικά δρώμενα, ως ο ‘celebrity lifeguard’ που όλοι αγαπήσαμε (ή λατρέψαμε να μισούμε). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ μαζί με τον Ρέι ‘Goodfella’ Λιότα θα συμμετάσχουν στη νέα κωμωδία δράσης του σκηνοθέτη Τζό Κάρναχαν (Smoking Aces, The A-Team, Grey) με τίτλο «Stretch» με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Γουίλσον, υποδυόμενοι μάλιστα τους εαυτούς τους, κάτι που φαίνεται να είναι πλέον η νέα κινηματογραφική μόδα στο δρόμο που χάραξε το “This is the end” του Σέθ Ρόγκεν.
Στο κάστ της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Κρις Πάιν (Star Trek), Μπρούκλιν Ντέκερ (φωτό, Battleship), Σόν Τούμπ (Iron Man 1 &3), Τζέιμς Μπάτζ Ντέιλ (Ironman 3, World War Z, Shame). Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γουίλσον υποδύεται τον Stretch, έναν σοφέρ εξαρτημένο από το τζόγο. Προκειμένου να βρει τα λεφτά να εξοφλήσει τα χρέη του, αρπάζει την ευκαιρία να συνοδεύσει έναν μυστηριώδη δισεκατομμυριούχο με..περίεργες ορέξεις. Έτσι, τα πράγματα περιπλέκονται, η νύχτα προχωρά και ο Stretch βρίσκεται εν τέλει μπλεγμένος σε μια τρελλή κατάσταση με έναν πελάτη που μοιάζει περισσότερο σαν απρόσκλητος επισκέπτης από την... κόλαση.
Τώρα, που και πως θα ‘κολλήσουν’ Χάσελχοφ και Λιότα ακόμα δε γνωρίζουμε, ωστόσο η ταινία που είναι μια συμπαραγωγή των Universal και Blumhouse αναμένεται στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάρτιο.
Eιρήνη Κατσαρά

ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων