H Σαρλίζ Θερόν, "Lady Vengeance"?

Δημοσίευση: 29 Νοε. 2012, 20:44

Δεν μας έφτανε που ετοιμάζεται το αμερικανικό remake του αριστουργήματος "Old Boy" (έστω και αν το σκηνοθετεί ο Σπάικ Λι, στον οποίο έχουμε μια συμπάθεια, ακόμα και αν παίζουν οι Τζος Μπρολίν, Σάμουελ Τζάκσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σάρλτο Κόπλεϊ...), ήρθε η ώρα να πάρει σειρά το "Lady Vengeance" που ολοκληρώνει την αξέχαστη τριλογία του Κορεάτη Παρκ Τσαν Γουκ. 

Θα το αναλάβει όσον αφορά στην προσαρμογή το σεναρίου, αλλά και την σκηνοθεσία, ο Ουίλλιαμ Μόναχαν (με Όσκαρ για το σενάριο του "The departed") και την Σαρλίζ Θερόν να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Yeong-ae Lee. Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία μιας γυναίκας, που μετά τον άδικο εγκλεισμό της στη φυλακή για 13 χρόνια, με την κατηγορία της δολοφονίας ενός παδιού, αποφυλακίζεται και ξεκινά την αναζήτηση του άνδρα που την παγίδευσε, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή της.

Από την πλευρά μας, αντιλαμβανόμαστε την τεράστια αγορά των εκατομμυρίων Αμερικανών, αλλά εφιστούμε την προσοχή, για να μην καταλήξει το όλο εγχείρημα σε ύβρη. Αν και ο ντεμπούτο του Μόναχαν ("London Boulevard"), δεν ήταν καθόλου κακό...

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos