H Ουαϊνόνα Ράιντερ αποκάλυψε το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»

Δημοσίευση: 15 Aug 2015, 13:31
Συντάκτης:

Μετά από φήμες που είχαν διαρρεύσει εδώ και αρκετόν καιρό, η Ουαϊνόνα Ράιντερ επιβεβαίωσε το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» με το αυθεντικό καστ και σκηνοθέτη τον Τιμ Μπάρτον.

<a href="/multimedia-trailer/hes-back-treiler-gia-beetlejuice-beetlejuice/69632">He's back! Τρέιλερ για το "Beetlejuice, Beetlejuice!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑHe's back! Τρέιλερ για το "Beetlejuice, Beetlejuice!"

Καλεσμένη της εκπομπής του Σεθ Μέγιερς, η 51χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε πως η ταινία θα γίνει και μάλιστα με την ίδια να συνοδεύει τον Τιμ Μπάρτον:

«Νομίζω ότι μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα γίνει και επίσημα, γιατί ο Τιμ Μπάρτον έδωσε αυτή τη συνέντευξη... Παρόλο που το κρατούσαμε σαν μεγάλο μυστικό, το αποκάλυψε ο ίδιος λέγοντας πως "Ναι, η ταινία θα γίνει και η Γουινόνα είναι μέσα". Είχα σοκαριστεί, είμαι πολύ χαρούμενη...»

Update: Επτά χρόνια πέρασαν για να έχουμε ουσιαστικά νέα.

Η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, "Plan B" ανέλαβε τα δικαιώματα του πρότζεκτ και ξεκίνησε να το τρέχει. Φυσικά βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής, αλλά η Γουαϊνόνα Ράιντερ και ο Μάικλ Κίτον θα επιστρέψουν στους ρόλους τους. Η Μόνικα Μπελούτσι θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη, στο καστ επίσης Ουίλεμ Νταφόε, Τζίνα Ορτέγκα, Κάθριν Ο'Χάρα, Τζάστιν Θερού. Το σενάριο ανέλαβαν οι Σεθ Γκρέιαμ Σμιθ (Dark Shadows, Lego Batman Movie) και Άλφρεντ Γκαφ (Spider-Man 2, Wednesday). 

Στις αίθουσες αναμένεται 9 Ιουνίου 2024. 

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες: 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos