H μεγάλη εισπρακτική αποτυχία του Πίτερ Τζάκσον

Δημοσίευση: 6 Μαρτίου 2019, 17:58
Συντάκτης:

Αυτό σίγουρα ελάχιστοι το περίμεναν.

<a href="/nea/beatles-get-back-megalo-flyaro-kai-magiko/65543">"The Beatles: Get Back": Μεγάλο, φλύαρο και μαγικό!</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The Beatles: Get Back": Μεγάλο, φλύαρο και μαγικό!

Μόλις πριν λιγες ημέρες, το (εξαιρετικό) ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο «They Shall Not Grow Old» ξεπέρασε και επίσημα σε εισπράξεις στις ΗΠΑ το δυστοπικό sci-fi «Μortal Engines» που αποτελεί δημιούργημα (έστω και αν δεν το σκηνοθέτησε) του ίδιου του Πίτερ Τζάκσον και αποτελούσε ένα από τα γερά εμπορικά χαρτιά της χρονιάς…

Αυτό πρέπει σίγουρα να πόνεσε τον Αυστραλό δημιουργό των «Lord Of The Rings» και «Hobbit», ο οποίος προόριζε το «Mortal Engines» για ένα πρότζεκτ που θα εξελισσόταν σε νέα τριλογία, αλλά με μπάτζετ περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολλάρια και έσοδα προς το παρόν σχεδόν 83 (και μόλις 16 από αυτά στις ΗΠΑ), προφανώς όποια σχέδια υπήρχαν για sequel θα πρέπει να εγκαταλειφθούν.

Το «They shall not grow old» (εδώ μπορείτε να θυμηθείτε την κριτική μας) έφτασε ήδη τα 16,5 εκατ. δολλάρια σε έσοδα και σίγουρα η σύγκριση είναι αναπάντεχα ταπεινωτική.

Μήπως ο Πίτερ Τζάκσον άρχισε να χάνει το άγγιγμα του Μίδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos