H Λίντσεϊ Λόχαν με πορνοστάρ παρτενέρ

Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2012, 11:29

Το ότι η Lindsay Lohan είναι το «good girl gone bad» του Hollywood, το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Κάτι οι απλήρωτοι λογαριασμοί της, κάτι οι εξαρτήσεις της και οι αποτοξινώσεις της και τώρα τελευταία το ατύχημα με το αυτοκίνητο και οι δικαστικές περιπέτειες που κατά πάσα πιθανότητα θα υποστεί.

Αυτή τη φορά η πέτρα του σκανδάλου είναι ένας πορνοστάρ.

Αλλά μην πάει ο νους σας στο κακό και πούν ότι είμαστε προκατειλημμένοι με το κορίτσι. Αυτή τη φορά η ίδια δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Απλά, ο «πορνοστάρ της διπλανής πόρτας», ονόματι James Deen, είναι ο παρτενέρ της Lindsay Lohan, στην νέα ταινία του συγγραφέα του «American Psycho» Μπερτ Ίστον Έλις, με τίτλο «The Canyons».

Πρόκειται για ένα Film noir με στοιχεία θρίλερ, υπό τις σκηnοθετικές οδηγίες του Πόλ Σρέιντερ (Affliction, Light Sleeper, American Zigolo και σεναριογράφος των Τaxi Driver και Ragin Bull...). Ο Έλις δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τον πορνοστάρ αφού δεν πρόκειται για τον κλασσικό θερμόαιμο, τίγκα στα σολάριουμ macho man, αλλά για έναν γλυκό πιτσιρικά που "μοιάζει με το διπλανό συμμαθητή σου στο σχολείο". Τα γυρίσματα ξεκινούν τον άλλο μήνα σε Βενετία, L.A. και Καλιφόρνια, ενώ σκηνοθέτης και σεναριογράφος μας υπόσχονται «νιάτα, γκλάμουρ, σέξ και L.A. το 2012».

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos