ΣΕΙΡΕΣ

H JLo σε ρόλο πράκτορα του FBI - Tρέιλερ

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2015, 22:38
Συντάκτης:

Θα το δούμε και αυτό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει στη μικρή οθόνη με την αστυνομική δραματική σειρά «Shades of Blue», για λογαριασμό του NBC.

Στη σειρά - η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Ιανουαρίου με ένα δίωρο επεισόδιο-, η JLo εμφανίζεται με αυστηρά κοστούμια ντυμένη σαν μια πράκτορας του FBI, η οποία μαζί με μια ομάδα διεφθαρμένων ντετέκτιβ, κερδίζει χρήματα από δωροδοκίες και προστασία, τα οποία χρησιμοποιεί για να μεγαλώσει την επτάχρονη κόρη της. Όταν παγιδεύεται από το FBI και αναγκάζεται να ρουφιανέψει τους «βρώμικους» συναδέλφους της, θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση παίζοντας διπλό ρόλο.

Δίπλα στην 46χρονη Lopez, θα δούμε τον Ρέι Λιότα σαν τον «αρχηγό» της ομάδας των διεφθαρμένων αστυνομικών, αλλά και τους Nτρέα Ντι Ματέο (Sons of anarchy, Desperate housewives), Ουόρεν Κόουλ (The following, 24), Ντάγιο Οκενίγι (Terminator Genisys), Σάρα Τζέφερι (Wayward Pines). Θα σκηνοθετήσει τα περισσότερα επεισόδια ο έμπειρος Μπάρι Λέβινσον, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Άντι Χασάκ (From Paris with love, 3 days to kill). 

Να προσθέσουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ είναι και παραγωγός του σίριαλ μαζί με τον Ράιαν Σίκρεστ. Έτσι εξηγούνται αρκετά ντε...

Update 10/11/15: Έτοιμο και το επίσημο τρέιλερ, με την JLo αφού ξεκινά με επίδειξη ρεαλισμού στον άμαθο και αθώο αστυνομικό, στη συνέχεια παγιδεύεται σε κατάσταση δωροδοκίας και αναγκάζεται να ρουφιανέψει τους συναδέλφους της. Αρκετά μελό (αυτό έλειπε), με κάπως αποστειρωμένες σκηνές δράσης, αλλά και την καυτή Λατίνα ημίγυμνη από ότι προλάβαμε να δούμε στα πεταχτά. Αρκούν ολα αυτά για να του δώσουμε την ευκαιρία του; Το πρώτο επεισόδιο μεταφέρθηκε "πιο κοντά μας": 7 Ιανουαρίου. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos