ΣΕΙΡΕΣ

GOT s06e05: Κράτα την πόρτα Hodor!

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2016, 15:04
Συντάκτης:

Όσοι και όσες δεν έχετε δει το 5ο επεισόδιο από την 6η σεζόν του Game Of Thrones, μη συνεχίζετε να διαβάζετε.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones, Ντάν Γουέις και Ντέιβιντ Μπενιόφ, θέλησαν να μας ζητήσουν συγγνώμη για το επεισόδιο της Κυριακής, όπου «πρωταγωνίστησε» ο Hodor, με ένα μήνυμά τους μέσω της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ (με γαμάτο ντεκόρ από ορισμένα από τα αμέτρητα δολλάρια που τους έχει αποφέρει η δημοφιλία της σειράς μέχρι τώρα...). Ωστόσο, η σύγγνώμη τους δεν είναι γι’ αυτό που φαντάζεστε, δείτε το clip στο τέλος του κειμένου και θα καταλάβετε.

Στο συγκινητικό (και για κάποιους αστείο, αναλόγως πως το βλέπετε) τέλος του 5ου επεισοδίου, μαθαίνουμε για ποιον λόγο ο Hodor σε όλη την σειρά δεν ξεστομίζει άλλη λέξη, σε συνδυασμό με κάποια φλας μπακ στον χωροχρόνο με τον νεαρό Μπραν Σταρκ να βλεπει το παρελθόν και να διαβάζει το μέλλον, τα οποία ειλκρινά έχουν αρχίσει και κουράζουν.

Τουλάχιστον το τραγικό φινάλε έδωσε πάσα για μερικά πολύ αστεία memes όπως τα δύο που μπορείτε να δείτε με το ασανσέρ και φυσικά την διαφήμιση των ΙΚΕΑ.

Ήταν συνολικά ένα καλό επεισόδιο, στο οποίο μάθαμε πως δημιουργήθηκαν οι White Walkers, επίσης βλέπουμε τις ετοιμασίες για την πολεμική αναμέτρηση που περιμένουμε στον Βορρά, ενώ γνωρίσαμε και το... αφεντικό της Μελισσάνδρης, την γυναικάρα (ισραηλίτισσα) Άρια Μπουκστάιν που υποδύεται την Λαίδη Κινβάρα.

Η σειρά δείχνει να ανεβάζει στροφές ξανά (αφού ξεκίνησε αναμενόμενα δυναμικά με την νεκρανάσταση του Τζον Σνόου) μετά το κάκιστο 3ο επεισόδιο που μας έστειλε για ύπνο και που ευτυχώς ακολουθήθηκε από το 4ο, όπου η Νταινέρις έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην σειρά και ποιος θα καθήσει στον θρόνο. Τι, ακόμα αμφιβάλλετε;

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos