Gimme Shelter 18: Ώρα για Black Sabbath

Δημοσίευση: 3 Δεκ. 2018, 15:09
Συντάκτης:

Το Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει και παρουσιάζει διάσημους σταρ σε ιδιαίτερες στιγμές πίσω από τα φώτα της σκηνής, μεγαλειώδη live και γεγονότα που έμειναν στην ιστορία.

<a href="/news/gimme-shelter-18-aylaia-me-pearl-jam/59556">Gimme Shelter 18: Αυλαία με Pearl Jam</a>ΣΧΕΤΙΚΑGimme Shelter 18: Αυλαία με Pearl Jam

Απόψε Δευτέρα 3/12/18 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Black Sabbath: The end of the end".

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

21:00 Electric Feat live

22:00 Karma Violens live

22:30 Προβολή

Θα προηγηθεί συζήτηση / πάνελ με την συμμετοχή των: Τζέιν Σαμπανίκου (δημοσιογράφος, dj), Χρήστος Κισατζεκιάν (συναυλιακός φωτορεπόρτερ, photo editor εφημερίδας Έθνος), Δημήτρης Κότσης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημόσιες Σχέσεις)

Οι Black Sabbath δημιούργησαν το Heavy Metal.

Oι Black Sabbath είναι μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στην σύγχρονη μουσική, με τις επιρροές και τον ήχο τους να είναι εμφανή ακόμα και σήμερα.

Από το ξεκίνημά τους το 1968, καθιέρωσαν έναν ήχο που αποτέλεσε την βάση για την εξέλιξη, όχι μόνο του metal, αλλά και πολλών άλλων μουσικών ιδιωμάτων.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2017, μετά από 81 συναυλίες, η περιοδεία The End φτάνει στην κορύφωσή της, με ένα sold out show εκεί που ξεκίνησαν όλα, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Birmingham. Το τελευταίο show των Black Sabbath, το τέλος μιας εποχής…

Η ταινία The End of The End μάς διηγείται την ιστορία μιας συναισθηματικά φορτισμένης συναυλίας, ενώ παράλληλα δίνει στον θεατή μια πολύ ιδιαίτερη ματιά στις σχέσεις των μελών της μπάντας, όπως αυτές παρουσιάζονται μέσα απο συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά και με τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Ozzy Osbourne, o Tony Iommi και o Geezer Butler εξομολογούνται, αστειεύονται και μοιράζονται ιστορίες και περιστατικά από μια πορεία μισού αιώνα. Το The End of the End είναι οι Black Sabbath στην καλύτερη φάση τους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους fans των Black Sabbath κάθε ηλικίας, να απολαύσουν μια ιστορική συναυλία και να γνωρίσουν από πολύ κοντά τα ινδάλματά τους. Το The End of the End είναι η τελευταία λέξη από την μεγαλύτερη μεταλ μπάντα όλων των εποχών.

Παραγωγή: 2017 (Μεγ. Βρετανία), διάρκεια: 95’, σκηνοθεσία: Dick Carruthers, παραγωγή: Jeremy Azis, φωτογραφία: Eugene O’Connor

Electric Feat

Oι Electric Feat είναι μια ψυχεδελική hard rock μπάντα από την Αθήνα που αποτελείται από τους: Διονύση Νάνο, Madam Manthos, Κώστα Στεργίου και Prins Obi. Σχηματίστηκαν μια χειμωνιάτικη νύχτα του 2017, σε μια τοπική pub, όταν συνειδητοποίησαν ότι τους ενώνει η κοινή αγάπη για τους Black Sabbath, τους Blue Oyster Cult, τους Alice Cooper band και τους Pentagram (circa 70’s). Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Karma Violens

Οι Karma Violens δημιουργήθηκαν το 2002 και έκαναν τη παρουσία τους αισθητή στην Ελληνική underground metal σκηνή με τις εκρηκτικές τους παρουσίες στο σανίδι και τις φορές που έχουν ανοίξει για σπουδαίες μπάντες – το 3ο άλμπουμ τους “Serpent God” σηματοδότησε τον νέο ήχο του συγκροτήματος που πλέον βαδίζει σε πιο ωμό, σκοτεινό και ακραίο ήχο σε σχέση με το παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos