Gimme Shelter 18: Iggy Pop και Josh Homme!

Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2018, 15:58
Συντάκτης:

Το Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει και παρουσιάζει διάσημους σταρ σε ιδιαίτερες στιγμές πίσω από τα φώτα της σκηνής, μεγαλειώδη live και γεγονότα που έμειναν στην ιστορία.

<a href="/news/gimme-shelter-18-aylaia-me-pearl-jam/59556">Gimme Shelter 18: Αυλαία με Pearl Jam</a>ΣΧΕΤΙΚΑGimme Shelter 18: Αυλαία με Pearl Jam

Aπόψε, Δευτέρα 10/12, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Αmerican Valhalla" του Josh Homme, με τον ίδιο και τον Iggy Pop.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
21:00 The Noise Figures live
22:00 Προβολή
Θα προηγηθεί συζήτηση / πάνελ με την συμμετοχή των: Νίκος Σβέρκος (διευθυντής Στο Κόκκινο 105,5), Μάκης Παπασημακόπουλος (ραδιοφωνικός παραγωγός) Μάρκος Φράγκος(Μουσικοκριτικός)

“Ιf you risk nothing, you gain nothing!”

Το American Valhalla διηγείται την ιστορία μιας πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας δύο πρωτοπόρων της Αμερικάνικης ροκ σκηνής, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ένα από τα καλύτερα albums του 2016, το “Post Pop Depression”: του μεγάλου Iggy Pop και του Joshua Homme, frontman των Queens of the Stone Age.
H ταινία μάς παίρνει σε ένα μοναδικό ταξίδι από την σύλληψη της ιδέας και την ηχογράφηση την πρώτων demos στην έρημο της Καλιφόρνια, ως την δημιουργία της Post Depression Band με μέλη τους Dean Fertita (QOTSA) και Matt Helders (Arctic Monkeys), και από την κυκλοφορία του άλμπουμ, μέχρι και την sold out παγκόσμια περιοδεία, η οποια κορυφώθηκε με μια επική συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, ίσως το πιο συναρπαστικό live show των τελευταίων ετών.

Με την σκηνοθετική υπογραφή των Joshua Homme και Andreas Neumann, την εκπληκτική φωτογραφία και άφθονα πλάνα από τα παρασκήνια, το American Valhalla είναι το αποκορύφωμα ενός once-in-a-lifetime μουσικού project. Μέσα από τις πολύ προσωπικές συζητήσεις με τον φίλο τους Anthony Bourdain, ο οποίος μας άφησε πρόσφατα και πολύ πρόωρα, οι συντελεστές μάς εξομολογούνται με τον πιο γλαφυρό και εσωτερικό τρόπο, τι σημαίνει να γνωρίζεις πως αν δεν ρισκάρεις τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα. Όποιος κι αν είσαι!

Τo “American Valhalla” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2017 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου. Παραγωγή: 2017 (ΗΠΑ), διάρκεια: 81’, σκηνοθεσία/παραγωγή Andreas Neumann, Joshua Homme, σενάριο/παραγωγή Joss Crowley.

Kαι μη ξεχνάμε ότι τον τεράστιο Iggy Pop θα τον δούμε Live στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου!

Τhe Noise Figures

Με τρία άλμπουμ, έντονη ευρωπαϊκή δραστηριότητα, εκατοντάδες συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μερικές από τις μεγαλύτερες μπάντες του ροκ στερεώματος, οι Noise Figures είναι ένα από τα πιο δραστήρια ελληνικά συγκροτήματα. Στις 10 Δεκεμβρίου θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin στα πλαίσια του Gimme Shelter Festival για να αποδώσουν φόρο τιμής σε δύο ζωντανούς θρύλους, τον Iggy Pop, τον νονό του punk και τον Josh Homme, την πιο αναγνωρισιμη φιγούρα του desert rock, με τη δική τους μοναδική ερμηνεία.

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ (προπώληση & ταμείο).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos