ΣΕΙΡΕΣ

Γιατί να MHN κάνουμε τα στραβά μάτια στη σειρά "Blindspot"

Δημοσίευση: 28 Aug 2015, 14:55

Είναι το "Blindspot" ο νέος τηλεοπτικός μας εθισμός για το φθινόπωρο; Το MOVE IT είδε τον πιλότο από την σειρά του ΝBC που έχει ήδη προκαλέσει ηχηρό buzz και έχει τις απαντήσεις.

Στην κατάμεστη Times Square παραδίδεται μία τσάντα με ένα καρτελάκι που αναγράφει Call the FBI. Ένα μέλος της ομάδας των πυροτεχνουργών πλησιάζει δειλά-δειλά τον σάκο τσεκάροντας για ίχνη ακτινοβολίας. Έπειτα προχωρεί στον χειρωνακτικό έλεγχο όταν ξαφνικά υπάρχει κινητικότητα. Aπό την τσάντα ξεπροβάλλει μία γυναίκα όπου κάθε σπιθαμή του κορμιού της καλύπτεται απο τατουάζ. Ο θηλυκός Scofield αυτοπροσώπως! Όμως βρίσκεται σε κατάσταση μόνιμης αμνησίας . Πάραυτα το σώμα της μπορεί ν΄αποτελεί πηγή στοιχειών.

Πρώτο στοιχείο το όνομα ενός ντετέκτιβ (Κurt Weller ) που φέρνει λίγο στον badass σερίφη του Banshee. Δεύτερο στοιχείο μία διεύθυνση γραμμένη στα κινέζικα. Τα τατουάζ είναι ένας  χάρτης θησαυρού, κομμάτια του παζλ που θα ενώνουμε-με τη χαρά μικρού παιδιού- σε κάθε επεισόδιο.  Όσο εξελίσσεται ο πιλότος αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι ένας άπλος αγγελιοφόρος αλλά ένα έμβιο όπλο αφού διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις στις πολεμικές τέχνες και σκοπευτική δεινότητα υπό πίεση. O Jason Bourne σε θηλυκή version με το παρουσιαστικό του Scofield.

Mε δεδομένα τα παραπάνω ήταν εύλογο να διαρρεύσει το πρώτο επεισόδιο σχεδόν ένα μήνα πριν το επίσημο ξεκίνημα (21 Σεπτεμβρίου).  Η σειρά χτίζεται πάνω στην Jaimie Alexander που έχει ιστορικό αμνησίας από την παλιότερη σειρά Kyle XY. Aπό την άλλη μπορεί ν΄ανταπεξελθεί και στις σκηνές μαχής αφού ήταν στο ''επιτελείο'' του mighty Thor. Δημιουργοί της νέας αστυνομικής σειράς είναι οι Martin Gero (The L.A. Complex) και Greg Berlanti (Arrow, The Flash).

Δεν ξέρουμε αν η νέα σειρά του NBC θα κερδίσει την καρδιά μας τον ερχόμενο χειμώνα αλλά σίγουρα θ' ακολουθήσουμε γι΄άλλο λίγο την αινιγματική ηρωίδα.  

Mαρία Αλεξοπούλου

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos